LASTİK İŞ
ismail

MASA TENİSİ CUMHURİYET KUPASI YAPILDI

Spor 28.10.2019 - 10:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MASA TENİSİ CUMHURİYET KUPASI YAPILDI

Gölcük Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Masa Tenisi Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası 109 sporcunun katılımıyla, büyük heyecana ve ilgiye sahne oldu.

Gölcük Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Masa Tenisi Kulübü işbirliğiyle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası büyük heyecana sahne oldu.    TURNUVAYA BÜYÜK KATILIM OLDU   17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya büyük ilgi olurken, her yaştan 109 sporcu katıldı. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Güzergah İzcilik Kulübü Başkanı Metin Doruklu, Gölcük Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Murat Aydoğdu ile birlikte çok sayıda seyirci de turnuvayı takip etti.     ORGANİZASYON İÇİN BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİLER   Minikler ve Büyükler kategorilerinde yapılan karşılaşmalar büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Miniklerde; Ahmet Emir Çelik 1.lik kupasını kazanırken, 2.liği Işıl Çetinkaya, 3.lüğü de Harun Can Toz, büyüklerde ise; Arif Ercenik tüm rakiplerini yenerek şampiyon olurken, 2.liği Erdoğan Elmas, 3.lüğü de Ata Tonguç kazandılar. Turnuva sonunda kazananlar kupalarını; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’nun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan’ın ve Güzergâh İzcilik Kulübü Başkanı Metin Doruklu’nun elinden aldılar. Organizasyona katılan sporcular iler ki yıllarda da turnuvanın gelenekselleşerek devam etmesi dileğini dile getirdiler ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. 
Gölcük Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Masa Tenisi Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası 109 sporcunun katılımıyla, büyük heyecana ve ilgiye sahne oldu.

Gölcük Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Masa Tenisi Kulübü işbirliğiyle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası büyük heyecana sahne oldu. 

 

TURNUVAYA BÜYÜK KATILIM OLDU

 

17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya büyük ilgi olurken, her yaştan 109 sporcu katıldı. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Güzergah İzcilik Kulübü Başkanı Metin Doruklu, Gölcük Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Murat Aydoğdu ile birlikte çok sayıda seyirci de turnuvayı takip etti.  

 

ORGANİZASYON İÇİN BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Minikler ve Büyükler kategorilerinde yapılan karşılaşmalar büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Miniklerde; Ahmet Emir Çelik 1.lik kupasını kazanırken, 2.liği Işıl Çetinkaya, 3.lüğü de Harun Can Toz, büyüklerde ise; Arif Ercenik tüm rakiplerini yenerek şampiyon olurken, 2.liği Erdoğan Elmas, 3.lüğü de Ata Tonguç kazandılar. Turnuva sonunda kazananlar kupalarını; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’nun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan’ın ve Güzergâh İzcilik Kulübü Başkanı Metin Doruklu’nun elinden aldılar. Organizasyona katılan sporcular iler ki yıllarda da turnuvanın gelenekselleşerek devam etmesi dileğini dile getirdiler ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.