LASTİK İŞ
ismail

MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI YAPILACAK

Spor 16.10.2019 - 12:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI YAPILACAK

Gölcük’te Cumhuriyet Bayramı’nda Masa Tenisi Şampiyonası düzenleniyor.

KATILMAK İSTEYENLER DİKKAT! Gölcük Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Masa Tenisi Kulübü işbirliğiyle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Masa Tenisi Şampiyonası düzenliyor. 27 Ekim Pazar günü, 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası’na herkes katılabilecek. FORM DOLDURMANIZ YETERLİ Bu noktada kayıtlar başlarken, tek kategoride grup ve eleme sistemine göre yapılacak şampiyona bir gün sürecek ve 27 Ekim Pazartesi günü yapılacak. Katılmak isteyenler https://www.golcuk.bel.tr/tr/duyuru/1/4527/masa-tenisi-cumhuriyet-kupasi.aspx adresinden başvuru formunu indirebilir. Başvuru formu doldurduktan sonra munir.basaran@yandex.com mail adresine veya 0505 213 49 73 numaralı telefona ulaştırması gerekmektedir. 27 Ekim Saat 09.00’a kadar başvuru alınacaktır.
Gölcük’te Cumhuriyet Bayramı’nda Masa Tenisi Şampiyonası düzenleniyor.

KATILMAK İSTEYENLER DİKKAT!

Gölcük Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Masa Tenisi Kulübü işbirliğiyle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Masa Tenisi Şampiyonası düzenliyor. 27 Ekim Pazar günü, 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası’na herkes katılabilecek.

FORM DOLDURMANIZ YETERLİ

Bu noktada kayıtlar başlarken, tek kategoride grup ve eleme sistemine göre yapılacak şampiyona bir gün sürecek ve 27 Ekim Pazartesi günü yapılacak. Katılmak isteyenler https://www.golcuk.bel.tr/tr/duyuru/1/4527/masa-tenisi-cumhuriyet-kupasi.aspx adresinden başvuru formunu indirebilir. Başvuru formu doldurduktan sonra munir.basaran@yandex.com mail adresine veya 0505 213 49 73 numaralı telefona ulaştırması gerekmektedir. 27 Ekim Saat 09.00’a kadar başvuru alınacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.