LASTİK İŞ

MASKE TAKMAYANA 250 TL CEZA !

Kocaeli 20.05.2020 - 08:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MASKE TAKMAYANA 250 TL CEZA !

Sokağa çıkma yasağının bitmesi itibarı ile de beklenen açıklamayı yaptı. Kocaeli'de artık maskesiz dolaşmak resmen yasaklandı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada maskesiz dolaşanlara kesilecek cezayla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı. Ancak edinilen bilgilere göre maskesiz dolaşanlara 250 TL bandında bir ceza kesileceği ifade ediliyor.  ARTIK ZORUNLU İşte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un o açıklaması: "İl Pandemi Kurulunun önerisi ve İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu Kararı İle 20 mayıs 2020 tarihinden itibaren Kocaeli'de açık alanlarda kullanılması zorunlu hale getirilmiştir.     
Sokağa çıkma yasağının bitmesi itibarı ile de beklenen açıklamayı yaptı. Kocaeli'de artık maskesiz dolaşmak resmen yasaklandı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada maskesiz dolaşanlara kesilecek cezayla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı. Ancak edinilen bilgilere göre maskesiz dolaşanlara 250 TL bandında bir ceza kesileceği ifade ediliyor. 

ARTIK ZORUNLU

İşte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un o açıklaması: "İl Pandemi Kurulunun önerisi ve İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu Kararı İle 20 mayıs 2020 tarihinden itibaren Kocaeli'de açık alanlarda kullanılması zorunlu hale getirilmiştir. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.