MASKELER GELDİ,DAĞITIM BAŞLIYOR

Gölcük 15.04.2020 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MASKELER GELDİ,DAĞITIM BAŞLIYOR

Ak Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, vatandaşların ihtiyacı olan maskelerin Gölcük'e dün geldiğini ve dağıtımına başlandığını söyledi.

Aynı zamanda kendisi de eczacı olan Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, maskelerin dün Gölcük'e geldiğini ve kod uygulamasına göre dağıtımın başlaığını söyledi. Bir kaç gündür yaşanan maske sııntısının artık sona ereceğini belirten Seymen" İlk olarak 57-65 yaş aralığındaki vatandaşlarımız için Ankara da dağıtımı yapılan maskeler ilçemize getirldi. Bugün itibari ile vatandaşların cep telefonlarına gelecek olan kod uygulaması ile vatandaşlarımız eczanelerden maskesini alabilecek. Bundan sonra da Gölcük'te maske sıkıntısı olması söz konusu değil. Vatandaşlarımız bu konua telaş yapmasın. Herkese yetecek kadar maske depolarımızda mevcut ve dağıtılacak" dedi. 
Ak Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, vatandaşların ihtiyacı olan maskelerin Gölcük'e dün geldiğini ve dağıtımına başlandığını söyledi.

Aynı zamanda kendisi de eczacı olan Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, maskelerin dün Gölcük'e geldiğini ve kod uygulamasına göre dağıtımın başlaığını söyledi.

Bir kaç gündür yaşanan maske sııntısının artık sona ereceğini belirten Seymen" İlk olarak 57-65 yaş aralığındaki vatandaşlarımız için Ankara da dağıtımı yapılan maskeler ilçemize getirldi. Bugün itibari ile vatandaşların cep telefonlarına gelecek olan kod uygulaması ile vatandaşlarımız eczanelerden maskesini alabilecek. Bundan sonra da Gölcük'te maske sıkıntısı olması söz konusu değil. Vatandaşlarımız bu konua telaş yapmasın. Herkese yetecek kadar maske depolarımızda mevcut ve dağıtılacak" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.