LASTİK İŞ

MASKELİ BEŞLER HER YERDE BİRLİKTELER...

21.09.2017 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MASKELİ BEŞLER HER YERDE BİRLİKTELER...

Bir zamanlar bir Amerikan filmi vardı 90 yılların başında. Adıda “Maskeli Beşler” di. Bu maskeli Beşler uzun yıllar Türkiye'de yerini buldu. Bu Maskeli Beşler Modu, ilçemizde de yerini koruyor. Hatta hemen hemen her yere birlikte gidiyorlar.  İlçemizde bir Maskeli Beşler dostluğu varki, insan görünce, “Allah bu mutluluğu bozmasın” diyor. Peki tanımayanlar için, bu Maskeli Beşler Grubunu sizlere yanıtalım. Haa buı arada, bu beşlinin en büyük ortak tutukusu Gölcükspor. Hepsi Gölcükspor sevdalısı. Bu beşli son olarak, geçen hafta Şirinköy Stadı'nda oynanan, Gölcükspor-Ergene Velimeşespor maçında görüldü.  Maskeli Beşleri'i sizlere gururla tanıtıyoruz. Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Orman İşletmesinden emekli Gölcükspor eski yönetim kurulu üyesi Sadettin Eray, Salon Donanma sahibi ve Gölcük Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hızır Kara, Mali Müşavir ve eski Gölcükspor yöneticisi Kemal Kaya ve Yaşar Emlak sahibi Yaşar Aytaç.  İşte Maskeli Beşler'in tarihçesi kısaca böyle. Allah Dostluğunuzu, birlikteliğinizi ve  beraberliğinizi daim etsin. “Kıskanmayın Ne Olur, Çalışın Sizinde Olur”  

Bir zamanlar bir Amerikan filmi vardı 90 yılların başında. Adıda “Maskeli Beşler” di. Bu maskeli Beşler uzun yıllar Türkiye'de yerini buldu. Bu Maskeli Beşler Modu, ilçemizde de yerini koruyor. Hatta hemen hemen her yere birlikte gidiyorlar. 
İlçemizde bir Maskeli Beşler dostluğu varki, insan görünce, “Allah bu mutluluğu bozmasın” diyor.
Peki tanımayanlar için, bu Maskeli Beşler Grubunu sizlere yanıtalım. Haa buı arada, bu beşlinin en büyük ortak tutukusu Gölcükspor. Hepsi Gölcükspor sevdalısı. Bu beşli son olarak, geçen hafta Şirinköy Stadı'nda oynanan, Gölcükspor-Ergene Velimeşespor maçında görüldü. 
Maskeli Beşleri'i sizlere gururla tanıtıyoruz. Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Orman İşletmesinden emekli Gölcükspor eski yönetim kurulu üyesi Sadettin Eray, Salon Donanma sahibi ve Gölcük Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hızır Kara, Mali Müşavir ve eski Gölcükspor yöneticisi Kemal Kaya ve Yaşar Emlak sahibi Yaşar Aytaç. 
İşte Maskeli Beşler'in tarihçesi kısaca böyle. Allah Dostluğunuzu, birlikteliğinizi ve  beraberliğinizi daim etsin. “Kıskanmayın Ne Olur, Çalışın Sizinde Olur”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.