MATEMATİK DEHALARI BELİRLENİYOR

Eğitim 26.05.2016 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MATEMATİK DEHALARI BELİRLENİYOR

Matematik dehaları 28 Mayıs Cumartesi günü açıklanıyor

Kocaeli Bilim Merkezi’nin “Kocaeli Matematik Dehalarını Arıyor” sloganıyla 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği matematik yarışmasının sonuçları 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü açıklanıyor. Bilim Merkezi’nde yapılacak etkinlikte finale kalan eserlerin sergilemesi yapılıp, kazananlar açıklanacak.   153 ESER YARIŞTI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi ile İzmit Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ortaklığıyla gerçekleşen matematik yarışması iki kategoride yapıldı. Toplam 153 başvurunun yapıldığı matematik yarışmasında Materyal Tasarım kategorisinde 20, Matematiksel Öykü kategorisinde 15 eser finale kaldı. Yarışmada dereceye girenlere 28 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da yapılacak final sergisinin ardından ödülleri verilecek.
Matematik dehaları 28 Mayıs Cumartesi günü açıklanıyor

Kocaeli Bilim Merkezi’nin “Kocaeli Matematik Dehalarını Arıyor” sloganıyla 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği matematik yarışmasının sonuçları 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü açıklanıyor. Bilim Merkezi’nde yapılacak etkinlikte finale kalan eserlerin sergilemesi yapılıp, kazananlar açıklanacak.

 

153 ESER YARIŞTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi ile İzmit Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ortaklığıyla gerçekleşen matematik yarışması iki kategoride yapıldı. Toplam 153 başvurunun yapıldığı matematik yarışmasında Materyal Tasarım kategorisinde 20, Matematiksel Öykü kategorisinde 15 eser finale kaldı. Yarışmada dereceye girenlere 28 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da yapılacak final sergisinin ardından ödülleri verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.