MAVİ KAPAKLAR UMUT OLUYOR

20.12.2018 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MAVİ KAPAKLAR UMUT OLUYOR

Engellilere yönelik devam eden plastik kapak kampanyasına katılan Gölcük Saraylı İlkokulu öğrencileri Yarışarak Mavi plastik Kapak topladılar.

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğünün tarafından oluşturulan Değerler eğitimi projesi okullarda devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük Saraylın İlkokulu öğrencileri değerler eğitimi kapsamında engellilere yönelik Mavi Plastik Kapak kampanyasına katıldılar. Öğrenciler Mavi Plastik Kapak toplamak için kendi aralarında kapak toplama yarışmasını düzenlediler. Gerçekleşen bu yarışmada kısa bir süre içerisinde 5 çuval Mavi Plastik Kapak topladılar. Öğrenciler tarafından toplanan 5 çuval Mavi Plastik Kapak Gölcük Belediyesi görevlisine teslim ettiler.   Mavi Plastik Kapak kampanyası ile ilgili açıklama yapan Gölcük Saraylı İlkokul Müdürü Songül Bayraktar; “ilçe milli eğitimi müdürlüğümüzün başlatmış olduğu değerler eğitimi projesi kapsamında okulumuz olarak birçok etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinlikler kapsamında engellilerimize tekerlekli sandalye alabilmek için öğrencilerimiz Mavi plastik Kapak kampanyasına yarışmacı olarak katıldılar. Yarışma sonucunda kısa sürede 5 çuval Mavi plastik Kapak topladılar. Topladıkları Mavi plastik Kapak geri dönüşüm için Gölcük Belediyesi yetik ilişine teslim ettik. Daha öncede bu çalışmayı yaptık ve karşılığında engellilerimize tekerlekli sandalye alındı” dedi.   Fahri Haner
Engellilere yönelik devam eden plastik kapak kampanyasına katılan Gölcük Saraylı İlkokulu öğrencileri Yarışarak Mavi plastik Kapak topladılar.

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğünün tarafından oluşturulan Değerler eğitimi projesi okullarda devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük Saraylın İlkokulu öğrencileri değerler eğitimi kapsamında engellilere yönelik Mavi Plastik Kapak kampanyasına katıldılar. Öğrenciler Mavi Plastik Kapak toplamak için kendi aralarında kapak toplama yarışmasını düzenlediler. Gerçekleşen bu yarışmada kısa bir süre içerisinde 5 çuval Mavi Plastik Kapak topladılar. Öğrenciler tarafından toplanan 5 çuval Mavi Plastik Kapak Gölcük Belediyesi görevlisine teslim ettiler.

 

Mavi Plastik Kapak kampanyası ile ilgili açıklama yapan Gölcük Saraylı İlkokul Müdürü Songül Bayraktar; “ilçe milli eğitimi müdürlüğümüzün başlatmış olduğu değerler eğitimi projesi kapsamında okulumuz olarak birçok etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinlikler kapsamında engellilerimize tekerlekli sandalye alabilmek için öğrencilerimiz Mavi plastik Kapak kampanyasına yarışmacı olarak katıldılar. Yarışma sonucunda kısa sürede 5 çuval Mavi plastik Kapak topladılar. Topladıkları Mavi plastik Kapak geri dönüşüm için Gölcük Belediyesi yetik ilişine teslim ettik. Daha öncede bu çalışmayı yaptık ve karşılığında engellilerimize tekerlekli sandalye alındı” dedi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.