LASTİK İŞ

MEB’DAN YENİ TALİMAT

Eğitim 13.09.2020 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MEB’DAN YENİ TALİMAT

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, veli toplantılarının uzaktan çevrim içi olarak yapılacağını açıkladı.

21 Eylül'de 1. sınıf ve okul öncesi öğrencileri ile yüz yüze eğitime başlanacağının açıklanmasının ardından, okullarda alınacak tedbirlerle ilgili çalışmalar sürüyor.   Okullardaki hijyen konusunda 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüklerine talimat veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, veli toplantıları için de çalışma başlattı.   Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Hafta içinden itibaren okul yönetimlerimiz, velilerimizi her türlü konuda detaylıca bilgilendirmek için küçük gruplar halinde ya da bireysel olarak bilgilendirme toplantı ve görüşmeleri gerçekleştirebileceği gibi telefon ve internet gibi çeşitli iletişim kanallarını kullanarak uzaktan çevrim içi toplantılar da yapabilecek. Yüz yüze eğitimin ilk ders zili öncesinde ilkokul 1. sınıf öğretmenlerimiz de velilerle çevrim içi toplantılar yapmaya başlayacak. Önemli olan iletişim kanallarını açık tutmak ve eğitim sisteminde önemli bir paydaş olan velilerimizin desteğini almak”
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, veli toplantılarının uzaktan çevrim içi olarak yapılacağını açıkladı.

21 Eylül'de 1. sınıf ve okul öncesi öğrencileri ile yüz yüze eğitime başlanacağının açıklanmasının ardından, okullarda alınacak tedbirlerle ilgili çalışmalar sürüyor.

 

Okullardaki hijyen konusunda 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüklerine talimat veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, veli toplantıları için de çalışma başlattı.

 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hafta içinden itibaren okul yönetimlerimiz, velilerimizi her türlü konuda detaylıca bilgilendirmek için küçük gruplar halinde ya da bireysel olarak bilgilendirme toplantı ve görüşmeleri gerçekleştirebileceği gibi telefon ve internet gibi çeşitli iletişim kanallarını kullanarak uzaktan çevrim içi toplantılar da yapabilecek. Yüz yüze eğitimin ilk ders zili öncesinde ilkokul 1. sınıf öğretmenlerimiz de velilerle çevrim içi toplantılar yapmaya başlayacak. Önemli olan iletişim kanallarını açık tutmak ve eğitim sisteminde önemli bir paydaş olan velilerimizin desteğini almak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.