LASTİK İŞ

MECİT KAVAN İMAM HATİP ORTAOKULUNUN BAŞARISI

Eğitim 26.07.2018 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MECİT KAVAN İMAM HATİP ORTAOKULUNUN BAŞARISI

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin yaklaşık yarısı, Orta Öğretim Kurumları Merkezi Sınavı'nda yüzde 10'luk dilime girmeyi başardı. Sınavda 469,45 puan alan öğrenci Eslem Nur Atarcan'ın il ikincisi ve ilçe birincisi olurken, bu yıl yapılan bursluluk sınavında yine Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Azra Gülnur Ayhan Uner tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alıp ilçe birincisi oldu.

 Mecit Kavan İmam Hatip Orta Okulunda LGS ve Bursluluk sınavında dereceye giren öğrenciler Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ettiler. Kaymakam Mustafa Altıntaş dereceye giren öğrencilerin başarılarının devamını diledi. Mecit Kavan İmam Hatip Orta Okulunda LGS ve Bursluluk sınavında dereceye giren öğrenciler ilçe Protokolünü ziyaret ettiler.  Okul Müdürü, Okul aile birliği ve dereceye giren öğrenciler ilk ziyareti Kaymakam Mustafa Altıntaş’a yaptı.  LGS ve Bursluluk sınavında derece alan öğrenciler Eslem Nur Tarcan ve Azra Gülnur Ayhan Uner’e kaymakam Altıntaş hediye vererek başarılarını kutladı.   Başarılı öğrencilerin ikinci durağı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oldu.  LGS ve Bursluluk sınavında derece alan öğrenciler Eslem Nur Tarcan ve Azra Gülnur Ayhan Uner’i başkan Ellibeş ödüllendirdi.  Başkan Ellibeş “Kızlarımızı kutluyorum. Bizlerin ve İlçemizin gururu oldular”dedi. AK PARTİ ilçe başkanı İdris ALP LGS ve Bursluluk sınavında derece alan öğrenciler Eslem Nur Tarcan ve Azra Gülnur Ayhan Uner kızları başarılarından dolayı kutlayarak hediye verdi.  Okul Müdürü Cahit Çetin, yaptığı açıklamada, 2014 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan okulun kurulduğu günden beri başarı çıtasını istikrarlı bir şekilde yükselttiğini söyledi. Sınavda 469,45 puan alan öğrencileri Eslem Nur Atarcan'ın il ikincisi ve ilçe birincisi olduğunu belirten Çetin, "Eslem Nur, tüm imam hatip okulları arasında il birincisi olmuştur. Okul öğrencilerinin yüzde 48'i yüzde 10'luk dilime girmiştir. Ayrıca, bu yıl yapılan bursluluk sınavında yine Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Azra Gülnur Ayhan Uner tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alıp ilçe birincisi olmuştur." diye konuştu. Çetin, okulun 30 öğrencisinin daha sınavda başarılı olarak karşılıksız devlet bursu kazandığını kaydetti.
Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin yaklaşık yarısı, Orta Öğretim Kurumları Merkezi Sınavı'nda yüzde 10'luk dilime girmeyi başardı. Sınavda 469,45 puan alan öğrenci Eslem Nur Atarcan'ın il ikincisi ve ilçe birincisi olurken, bu yıl yapılan bursluluk sınavında yine Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Azra Gülnur Ayhan Uner tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alıp ilçe birincisi oldu.

 Mecit Kavan İmam Hatip Orta Okulunda LGS ve Bursluluk sınavında dereceye giren öğrenciler Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ettiler. Kaymakam Mustafa Altıntaş dereceye giren öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Mecit Kavan İmam Hatip Orta Okulunda LGS ve Bursluluk sınavında dereceye giren öğrenciler ilçe Protokolünü ziyaret ettiler. 
Okul Müdürü, Okul aile birliği ve dereceye giren öğrenciler ilk ziyareti Kaymakam Mustafa Altıntaş’a yaptı. 
LGS ve Bursluluk sınavında derece alan öğrenciler Eslem Nur Tarcan ve Azra Gülnur Ayhan Uner’e kaymakam Altıntaş hediye vererek başarılarını kutladı.  

Başarılı öğrencilerin ikinci durağı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oldu.  LGS ve Bursluluk sınavında derece alan öğrenciler Eslem Nur Tarcan ve Azra Gülnur Ayhan Uner’i başkan Ellibeş ödüllendirdi.  Başkan Ellibeş “Kızlarımızı kutluyorum. Bizlerin ve İlçemizin gururu oldular”dedi.

AK PARTİ ilçe başkanı İdris ALP LGS ve Bursluluk sınavında derece alan öğrenciler Eslem Nur Tarcan ve Azra Gülnur Ayhan Uner kızları başarılarından dolayı kutlayarak hediye verdi. 

Okul Müdürü Cahit Çetin, yaptığı açıklamada, 2014 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan okulun kurulduğu günden beri başarı çıtasını istikrarlı bir şekilde yükselttiğini söyledi.

Sınavda 469,45 puan alan öğrencileri Eslem Nur Atarcan'ın il ikincisi ve ilçe birincisi olduğunu belirten Çetin, "Eslem Nur, tüm imam hatip okulları arasında il birincisi olmuştur. Okul öğrencilerinin yüzde 48'i yüzde 10'luk dilime girmiştir. Ayrıca, bu yıl yapılan bursluluk sınavında yine Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Azra Gülnur Ayhan Uner tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alıp ilçe birincisi olmuştur." diye konuştu.

Çetin, okulun 30 öğrencisinin daha sınavda başarılı olarak karşılıksız devlet bursu kazandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.