LASTİK İŞ

MECLİS SAKİN GEÇTİ

Gölcük 03.08.2018 - 12:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MECLİS SAKİN GEÇTİ

Gölcük Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında gerçekleşti.

Gölcük Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Gölcük Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri ile belediyenin bazı daire müdürleri katıldı. Toplantıda ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Sonrasında gündemin ilk maddesi olan “Fındık Üretimi Teşvik Yarışması ödül miktarlarının tespiti” konusu görüşüldü. Buna göre birinciye 1250 TL, ikinciye 1000 TL, üçüncüye ise 800 TL ödül verilmesi kararına varıldı. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. MADDELER OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ Gündemin ikinci maddesinde “13. Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları ödül miktarlarının tespiti görüşüldü. Çeşitli kategorilerde yapılacak yüzme yarışlarında birinci, ikinci ve üçüncülere yaş guruplarına  göre 100 ile 500 TL arasında ödüller verilmesi oy birliği ile kabul edildi. “9. Ulusal ve 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödül miktarlarının tespiti” konulu gündemin üçüncü maddesinde, yarışmalarda derece alacak kişilere verilecek ödüller için karar alındı. Buna göre  Somut olmayan kültürel miras konulu fotoğraf yarışmasında birinciye 4 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin, 3 adet mansiyon ödülüne 500, Hadi Arslan Özel Ödülü’ne 750, sergileme ödüllerine ise 100 TL verilmesine; Donanma kenti Gölcük isimli kategoride birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye 1000, mansiyon ödülüne 500, sergilemeye 100 TL verilmesine; uluslararası fotoğraf yarışmasında altın madalya kazanana 1000 dolar, gümüş madalyaya 500 dolar, bronz madalyaya 250 dolar, mansiyona ise 100 dolar verilmesine karar verildi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Hibe Araç Kabul Edildi Gündemin dördüncü maddesinde 2 adet hibe araç kabulü oy birliği ile kabul edilirken  Beşinci maddede Saraylı 369 ada, 6 nolu parselin satın alınması konusu görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise İhsaniye 55 ada, 17 nolu parselin satışı konusu görüşüldü oy birliği ile kabul edildi. 
Gölcük Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında gerçekleşti.

Gölcük Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Gölcük Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri ile belediyenin bazı daire müdürleri katıldı. Toplantıda ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Sonrasında gündemin ilk maddesi olan “Fındık Üretimi Teşvik Yarışması ödül miktarlarının tespiti” konusu görüşüldü. Buna göre birinciye 1250 TL, ikinciye 1000 TL, üçüncüye ise 800 TL ödül verilmesi kararına varıldı. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi.

MADDELER OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Gündemin ikinci maddesinde “13. Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları ödül miktarlarının tespiti görüşüldü. Çeşitli kategorilerde yapılacak yüzme yarışlarında birinci, ikinci ve üçüncülere yaş guruplarına  göre 100 ile 500 TL arasında ödüller verilmesi oy birliği ile kabul edildi. “9. Ulusal ve 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödül miktarlarının tespiti” konulu gündemin üçüncü maddesinde, yarışmalarda derece alacak kişilere verilecek ödüller için karar alındı. Buna göre  Somut olmayan kültürel miras konulu fotoğraf yarışmasında birinciye 4 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin, 3 adet mansiyon ödülüne 500, Hadi Arslan Özel Ödülü’ne 750, sergileme ödüllerine ise 100 TL verilmesine; Donanma kenti Gölcük isimli kategoride birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye 1000, mansiyon ödülüne 500, sergilemeye 100 TL verilmesine; uluslararası fotoğraf yarışmasında altın madalya kazanana 1000 dolar, gümüş madalyaya 500 dolar, bronz madalyaya 250 dolar, mansiyona ise 100 dolar verilmesine karar verildi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi.
Hibe Araç Kabul Edildi

Gündemin dördüncü maddesinde 2 adet hibe araç kabulü oy birliği ile kabul edilirken  Beşinci maddede Saraylı 369 ada, 6 nolu parselin satın alınması konusu görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise İhsaniye 55 ada, 17 nolu parselin satışı konusu görüşüldü oy birliği ile kabul edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.