LASTİK İŞ

MECLİSTE KOMİSYON RAPORLARI ONAYLANDI

Gündem 04.07.2020 - 13:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MECLİSTE KOMİSYON RAPORLARI ONAYLANDI

Gölcük Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, Gölcük Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri değerlendirilirken maddelerde bulunan komisyon raporları meclis üyelerince oylandı.

Gölcük Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, meclis üyelerinin katılımı ile bugün, Gölcük Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 7 gündem maddesi değerlendirildi. Gündemin ilk maddesinde, “Kadastro çalışmalarında bulunmak üzere bilirkişi seçilmesi” konusu görüşüldü. Nüzhetiye ve Yeni Ferhadiye köylerinden altışar kişi, belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde “Ş. Yazlık Mah. 288 Ada 1 parseldeki 398 m² kısmın Kocaeli Sağlık Müdürlüğü’ne Tahsisi” görüşüldü. Bu madde, 5 yıllığına tahsis olmak kaydı ile oy birliği ile kabul edildi.  KOMİSYON RAPORLARI DEĞERLENDİRİLDİ Gündemin üçüncü maddesinde ise “Çalışma Yönetmelikleri Komisyon raporu” konusuna değinildi. Bu madde, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Dördüncü madde olan “İhsaniye Ada:894, parsel:25 nolu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu” görüşüldü. Bu madde, komisyondan geldiği şekilde oy çokluğu ile kabul edildi. Beşinci maddede, “Ş. Değirmendere Ada 439, parsel: 1 nolu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu” konusuna değinildi. Burada da komisyondan gelen rapor, yine oy çokluğu ile kabul edildi.  BAZI MADDELER OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ Meclis toplantısının altıncı maddesinde, “Yenimahalle Ada: 102 Parsel: 108-109-110-112-115-116-126-184-245 nolu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu” oy birliği ile; gündemin son maddesi olan “İhsaniye Ada:46 Parsel:11 ve Ada:47 Parsel:7 nolu taşınmazlara ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu” ise oy çokluğu ile kabul edildi. 
Gölcük Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, Gölcük Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri değerlendirilirken maddelerde bulunan komisyon raporları meclis üyelerince oylandı.

Gölcük Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, meclis üyelerinin katılımı ile bugün, Gölcük Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 7 gündem maddesi değerlendirildi. Gündemin ilk maddesinde, “Kadastro çalışmalarında bulunmak üzere bilirkişi seçilmesi” konusu görüşüldü. Nüzhetiye ve Yeni Ferhadiye köylerinden altışar kişi, belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde “Ş. Yazlık Mah. 288 Ada 1 parseldeki 398 m² kısmın Kocaeli Sağlık Müdürlüğü’ne Tahsisi” görüşüldü. Bu madde, 5 yıllığına tahsis olmak kaydı ile oy birliği ile kabul edildi.
 KOMİSYON RAPORLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Gündemin üçüncü maddesinde ise “Çalışma Yönetmelikleri Komisyon raporu” konusuna değinildi. Bu madde, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Dördüncü madde olan “İhsaniye Ada:894, parsel:25 nolu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu” görüşüldü. Bu madde, komisyondan geldiği şekilde oy çokluğu ile kabul edildi. Beşinci maddede, “Ş. Değirmendere Ada 439, parsel: 1 nolu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu” konusuna değinildi. Burada da komisyondan gelen rapor, yine oy çokluğu ile kabul edildi.

 BAZI MADDELER OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
Meclis toplantısının altıncı maddesinde, “Yenimahalle Ada: 102 Parsel: 108-109-110-112-115-116-126-184-245 nolu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu” oy birliği ile; gündemin son maddesi olan “İhsaniye Ada:46 Parsel:11 ve Ada:47 Parsel:7 nolu taşınmazlara ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu” ise oy çokluğu ile kabul edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.