LASTİK İŞ

MECLİSTEN KAPALI PAZAR YERİ MÜJDESİ

Gölcük 02.08.2017 - 11:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MECLİSTEN KAPALI PAZAR YERİ MÜJDESİ

Gölcük Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında 13 maddelik gündem maddesiyle gerçekleştirildi. 11 Madde Oy Birliği ile kabul edilirken, 2 madde Oy Çokluğu ile kabul edildi. Toplantının en önamli gündem maddelerinden birisi olan, Yeni Mahalle’ye Kapalı Pazar Alanı yapılması için ilave arsa alınması teklifi, Oy Birliği ile kabul edildi

OTOPARK İHALE EDİLECEK Gölcük Belediye Meclisi Ağustos Ayı toplantısı, dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Gündemin ilk maddesi, Merkez Mahallesi Migros karşısında bulunan  kalıcı işyelerinin altındaki Gölcük Belediyesine ait otoparkın, ihale yolu ile büyük bir ihtimalle Gölcükspor’a 9 yıllığına kiraya verilmesine, oy birliği ile karar verildi. 2. Madde ise Niğdeliler Sitesi altında buluna Saklı Vadi, kullanım maksadını aştığı için, özel mülkiyete büfe ve açık çay bahçesi olarak yine 9 yıllığına kiraya verilemsine Oy Birliği ile karar verildi.   YENİ MAHALLE’YE KAPALI PAZAR Gündemin 3’üncü maddesi ise en önamli maddelerden birisiydi. Üçüncü madde, Yeni Mahalle’ye Kapalı Pazar Alanı yapılması için ilave arsa alınması teklifisiydi. Ancak, tek katlı Pazar yerinin yapılabilmesi içini, özel mülkiyetin sahibi olduğu 2 Bin 749 Metrekarelik arsanın alınması teklifi, AK Parti ve CHP’li Meclis üyelerinin Oy Birliği ile kabul edildi. Oy Birliği ile kabul edildi. Gündemdeki diğer maddelerin bir çoğu da, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Bu arada, Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısının, 7 Eylül Perşembe Günü Saat 14.30 da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.   CHP’DEN BAŞKANA SORU ÖNERGELERİ Ağustos Ayı Meclis Toplantısının sonuda ki, Dilek ve Temenniler Bölümü’nde CHP’li Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, cevaplaması adına Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Mehmet Ellibeş’e, yaklaşık 10’a yakın soru sordu. En önemli sorulardan birisi de, Gazi Ortaokulu Otoparkı oldu. Başkan Ellibeş, Gazi Otoparkı ile alakalı olarak henüz daha netleşmiş bir şey olmadığının ardını çizerek, Gazi Otoparkını, Kentsel Dönüşüm Projesi içinde değerlendireceklerini söyledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcük Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında 13 maddelik gündem maddesiyle gerçekleştirildi. 11 Madde Oy Birliği ile kabul edilirken, 2 madde Oy Çokluğu ile kabul edildi. Toplantının en önamli gündem maddelerinden birisi olan, Yeni Mahalle’ye Kapalı Pazar Alanı yapılması için ilave arsa alınması teklifi, Oy Birliği ile kabul edildi

OTOPARK İHALE EDİLECEK

Gölcük Belediye Meclisi Ağustos Ayı toplantısı, dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Gündemin ilk maddesi, Merkez Mahallesi Migros karşısında bulunan  kalıcı işyelerinin altındaki Gölcük Belediyesine ait otoparkın, ihale yolu ile büyük bir ihtimalle Gölcükspor’a 9 yıllığına kiraya verilmesine, oy birliği ile karar verildi. 2. Madde ise Niğdeliler Sitesi altında buluna Saklı Vadi, kullanım maksadını aştığı için, özel mülkiyete büfe ve açık çay bahçesi olarak yine 9 yıllığına kiraya verilemsine Oy Birliği ile karar verildi.

 

YENİ MAHALLE’YE KAPALI PAZAR

Gündemin 3’üncü maddesi ise en önamli maddelerden birisiydi. Üçüncü madde, Yeni Mahalle’ye Kapalı Pazar Alanı yapılması için ilave arsa alınması teklifisiydi. Ancak, tek katlı Pazar yerinin yapılabilmesi içini, özel mülkiyetin sahibi olduğu 2 Bin 749 Metrekarelik arsanın alınması teklifi, AK Parti ve CHP’li Meclis üyelerinin Oy Birliği ile kabul edildi. Oy Birliği ile kabul edildi. Gündemdeki diğer maddelerin bir çoğu da, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Bu arada, Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısının, 7 Eylül Perşembe Günü Saat 14.30 da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

 

CHP’DEN BAŞKANA SORU ÖNERGELERİ

Ağustos Ayı Meclis Toplantısının sonuda ki, Dilek ve Temenniler Bölümü’nde CHP’li Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, cevaplaması adına Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Mehmet Ellibeş’e, yaklaşık 10’a yakın soru sordu. En önemli sorulardan birisi de, Gazi Ortaokulu Otoparkı oldu. Başkan Ellibeş, Gazi Otoparkı ile alakalı olarak henüz daha netleşmiş bir şey olmadığının ardını çizerek, Gazi Otoparkını, Kentsel Dönüşüm Projesi içinde değerlendireceklerini söyledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.