LASTİK İŞ
ismail

MEDAR HASTANELERİ TRANSFERE DOYMUYOR

Sağlık 11.09.2020 - 10:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MEDAR HASTANELERİ TRANSFERE DOYMUYOR

Gölcük, Gebze ve Sakarya olmak üzere 3 lokasyonda sağlık hizmeti sunan Medar Hastaneleri, yakın zamanda üniversite hastanesi olma yolunda ilerlerken, yeni transferlerine de ara vermeden devam ediyor

Geçtiğimiz hafta Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ) ile anlaşma sağlayarak, önümüzdeki yıl tıp öğrencilerine kapılarını açacak olan Medar Hastaneleri, Gölcük Hastanesi için genel müdür ve başhekim olarak görev yapacak olan Dr. Göksel ENSARİ ile el sıkıştı. BESNİLİ GÖREVİNİ ENSARİ’ye DEVRETTİ 20 yıllık sağlık geçmişiyle, Gölcük, Gebze ve Sakarya’da hizmet veren Medar Hastaneleri, bünyesine yeni bir genel müdür ve pek çok branşta hekim dahil ederek kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sağlık alanında yılların tecrübeli ismi Dr. Göksel ENSARİ ile anlaşan hastane, yeni genel müdür ve başhekim tanıtımı için bir toplantı düzenledi. Toplantıda 6 yıldır başhekimlik görevini başarıyla sürdüren Op.Dr. Mehmet Veysel BESNİLİ görevini Dr. Göksel ENSARİ’ye devretti.  Çiçeğini başhekim Op.Dr. Mehmet Veysel Besnili’nin elinden alan ENSARİ, Medar Ailesi’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, bu gelişen yapıya katkı sunmaktan büyük onur duyacağını iletti. Çok yakında hekim kadrosuna yeni hekimler dahil edecek olan Medar Hastaneleri, yeni yönetim anlayışı ve yeni hekimleri ile sağlıkta marka isim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  YÖNETİM KURULU İZMİT’te OLACAK Yeni genel müdürü ve yeni hekimleriyle kadrosunu genişleten Medar Hastaneleri’nin yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin TALUS ve yönetim kurulu üyeleri İzmit’te bulunan yeni yönetim merkezinde Medar Hastaneleri’nin vizyonunu geliştirmeye ve genişletmeye devam edeceklerini bildirirken, Medar Hastaneleri’nin yepyeni projelerinin de yolda olduğu bilgisini paylaştı. DR. GÖKSEL ENSARİ KİMDİR? 1965 Mardin doğumlu olan Dr. Göksel ENSARİ, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İşletme Yüksek Lisansını Gebze Teknik Üniversitesi’nde yapan ENSARİ, sırasıyla Amasya SSK Hastanesi (mecburi hizmet), İzmir Karşıyaka SSK Hastanesi’nde başhekimlik, İzmir Karşıyaka İl Sağlık Müdürlüğü’nde müdür yardımcılığı yaptı. 2009 yılında özel sektöre geçiş yaparak, Medicalpark Hastaneler Grubu’nun İzmir, Uşak ve Kocaeli Hastaneleri’nde başhekimlik ve genel müdürlük görevlerini yürüttü. Daha sonra Gebze Konak Hastanesi’nde genel müdürlük, ve sonrasında da İzmir Can Hastanesi’nde genel müdürlük görevlerini üstlendi.  
Gölcük, Gebze ve Sakarya olmak üzere 3 lokasyonda sağlık hizmeti sunan Medar Hastaneleri, yakın zamanda üniversite hastanesi olma yolunda ilerlerken, yeni transferlerine de ara vermeden devam ediyor

Geçtiğimiz hafta Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ) ile anlaşma sağlayarak, önümüzdeki yıl tıp öğrencilerine kapılarını açacak olan Medar Hastaneleri, Gölcük Hastanesi için genel müdür ve başhekim olarak görev yapacak olan Dr. Göksel ENSARİ ile el sıkıştı.

BESNİLİ GÖREVİNİ ENSARİ’ye DEVRETTİ

20 yıllık sağlık geçmişiyle, Gölcük, Gebze ve Sakarya’da hizmet veren Medar Hastaneleri, bünyesine yeni bir genel müdür ve pek çok branşta hekim dahil ederek kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sağlık alanında yılların tecrübeli ismi Dr. Göksel ENSARİ ile anlaşan hastane, yeni genel müdür ve başhekim tanıtımı için bir toplantı düzenledi. Toplantıda 6 yıldır başhekimlik görevini başarıyla sürdüren Op.Dr. Mehmet Veysel BESNİLİ görevini Dr. Göksel ENSARİ’ye devretti.  Çiçeğini başhekim Op.Dr. Mehmet Veysel Besnili’nin elinden alan ENSARİ, Medar Ailesi’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, bu gelişen yapıya katkı sunmaktan büyük onur duyacağını iletti. Çok yakında hekim kadrosuna yeni hekimler dahil edecek olan Medar Hastaneleri, yeni yönetim anlayışı ve yeni hekimleri ile sağlıkta marka isim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

YÖNETİM KURULU İZMİT’te OLACAK

Yeni genel müdürü ve yeni hekimleriyle kadrosunu genişleten Medar Hastaneleri’nin yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin TALUS ve yönetim kurulu üyeleri İzmit’te bulunan yeni yönetim merkezinde Medar Hastaneleri’nin vizyonunu geliştirmeye ve genişletmeye devam edeceklerini bildirirken, Medar Hastaneleri’nin yepyeni projelerinin de yolda olduğu bilgisini paylaştı.

DR. GÖKSEL ENSARİ KİMDİR?

1965 Mardin doğumlu olan Dr. Göksel ENSARİ, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İşletme Yüksek Lisansını Gebze Teknik Üniversitesi’nde yapan ENSARİ, sırasıyla Amasya SSK Hastanesi (mecburi hizmet), İzmir Karşıyaka SSK Hastanesi’nde başhekimlik, İzmir Karşıyaka İl Sağlık Müdürlüğü’nde müdür yardımcılığı yaptı. 2009 yılında özel sektöre geçiş yaparak, Medicalpark Hastaneler Grubu’nun İzmir, Uşak ve Kocaeli Hastaneleri’nde başhekimlik ve genel müdürlük görevlerini yürüttü. Daha sonra Gebze Konak Hastanesi’nde genel müdürlük, ve sonrasında da İzmir Can Hastanesi’nde genel müdürlük görevlerini üstlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.