MEDAR' YÖNETİMİNDEN VALİ AKSOY'A ZİYARET

Gündem 06.12.2019 - 16:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEDAR' YÖNETİMİNDEN VALİ AKSOY'A ZİYARET

Medar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus ve yönetim kurulu üyesi Op. Dr. M. Veysel Besnili, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

İlimizde Aile Konak Hastanesi adıyla hizmet verirken bir süre önce isim değişikliğine giderek Medar Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastanenin yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus, Vali Hüseyin Aksoy’u gerçekleştirecekleri lansman toplantısına davet ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Hüseyin Aksoy ise Medar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus ve yönetim kurulu üyesi Op. Dr. M. Veysel Besnili’ye çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Medar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus ve yönetim kurulu üyesi Op. Dr. M. Veysel Besnili, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

İlimizde Aile Konak Hastanesi adıyla hizmet verirken bir süre önce isim değişikliğine giderek Medar Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastanenin yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus, Vali Hüseyin Aksoy’u gerçekleştirecekleri lansman toplantısına davet ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Hüseyin Aksoy ise Medar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus ve yönetim kurulu üyesi Op. Dr. M. Veysel Besnili’ye çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.