LASTİK İŞ
ismail

MEHMET CAN GÖLCÜK’ÜN GURURU OLDU

Spor 03.12.2019 - 15:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEHMET CAN GÖLCÜK’ÜN GURURU OLDU

Down Sendromlar Dünya Judo Şampiyonası'nda, Dünya 2.si olan Mehmet Can Topal’ı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tebrik etti ve Mehmet Can Gölcük’ün gururu oldu, kendisini can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Down Sendromlar Dünya Judo Şampiyonası'nda, T23 kategorisi erkekler 81 kiloda Dünya 2.si olan Mehmet Can Topal’ın başarısı Gölcük’te büyük coşku yaşattı.  Gölcük'ün gururu olan Mehmet Can Topal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Anıtpark’ta yapılan programda da ilgi odağı oldu.   HEDEFİNİ ALTIN OLARAK BELİRLEDİ   Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Topal’ın bu büyük başarısını kutlarken, kendisine hediye takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut da Topal’ı başarısından dolayı tebrik etti. Katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Dünya 2.si sporcu Mehmet Can Topal, bir daha ki şampiyonada hedefinin altın madalya olduğunu söyledi.    GÖLCÜK’ÜN GURURU OLDU   Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Down Sendromlar Dünya Judo Şampiyonası'nda, T23 kategorisi erkekler 81 kiloda Dünya 2.si olarak, Gölcük'ün gururu olan Mehmet Can Topal kardeşimi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Onun başarısı bizleri çok mutlu etti. Bize bu gururu yaşatmasında en büyük pay sahibi olan öncelikle ailesine, sonrasında da hocalarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Down Sendromlar Dünya Judo Şampiyonası'nda, Dünya 2.si olan Mehmet Can Topal’ı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tebrik etti ve Mehmet Can Gölcük’ün gururu oldu, kendisini can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Down Sendromlar Dünya Judo Şampiyonası'nda, T23 kategorisi erkekler 81 kiloda Dünya 2.si olan Mehmet Can Topal’ın başarısı Gölcük’te büyük coşku yaşattı.  Gölcük'ün gururu olan Mehmet Can Topal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Anıtpark’ta yapılan programda da ilgi odağı oldu.

 

HEDEFİNİ ALTIN OLARAK BELİRLEDİ

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Topal’ın bu büyük başarısını kutlarken, kendisine hediye takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut da Topal’ı başarısından dolayı tebrik etti. Katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Dünya 2.si sporcu Mehmet Can Topal, bir daha ki şampiyonada hedefinin altın madalya olduğunu söyledi. 

 

GÖLCÜK’ÜN GURURU OLDU

 

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Down Sendromlar Dünya Judo Şampiyonası'nda, T23 kategorisi erkekler 81 kiloda Dünya 2.si olarak, Gölcük'ün gururu olan Mehmet Can Topal kardeşimi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Onun başarısı bizleri çok mutlu etti. Bize bu gururu yaşatmasında en büyük pay sahibi olan öncelikle ailesine, sonrasında da hocalarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.