LASTİK İŞ
ismail

MEHMET OLHAN'DAN MECLİS ÜYESİNE YAKIŞMAYACAK DAVRANIŞ !

Kocaeli 09.09.2019 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEHMET OLHAN'DAN MECLİS ÜYESİNE YAKIŞMAYACAK DAVRANIŞ !

Ak PArti PArti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Olhan, lüks AUDİ jipini refüj ortasına park edince tepkilere neden oldu.

Demokrat Kocaeli GAzetesi'nde Olhan ile ilgili yer alan haber şöyle ; "Aracını refüje park eden belediye meclis üyesi bu kadarına da pes dedirtti. Kim mi? Yahya Kaptan’da Arasta Park’ın ana girişinin karşısındaki orta refüje lüks aracını park eden AK Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Olhan. Arasta Park çevresi her zaman yoğun olur biliyoruz. Bu fotoğraflar saat 17.00 civarında Yahya Kaptan’da çekildi. Trafik polisleri ya da zabıta sıradan bir vatandaşın 3 saniye bile beklemesine izin vermez burada. Olhan’ın aracı ne kadar kaldı, ceza yazıldı mı bilmiyoruz." İsminin, unvanının ve plakasının yazılı olduğu araç kartı ayrıcalık sağlıyor mu onu da bilmiyoruz. Ama bildiğimiz bir şey var kurallar hepimiz için uygulamalarda sıkıntılar olsa da…
Ak PArti PArti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Olhan, lüks AUDİ jipini refüj ortasına park edince tepkilere neden oldu.

Demokrat Kocaeli GAzetesi'nde Olhan ile ilgili yer alan haber şöyle ;

"Aracını refüje park eden belediye meclis üyesi bu kadarına da pes dedirtti. Kim mi?

Yahya Kaptan’da Arasta Park’ın ana girişinin karşısındaki orta refüje lüks aracını park eden

AK Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Olhan.

Arasta Park çevresi her zaman yoğun olur biliyoruz. Bu fotoğraflar saat 17.00 civarında Yahya Kaptan’da çekildi.

Trafik polisleri ya da zabıta sıradan bir vatandaşın 3 saniye bile beklemesine izin vermez burada. Olhan’ın aracı ne kadar kaldı, ceza yazıldı mı bilmiyoruz."

İsminin, unvanının ve plakasının yazılı olduğu araç kartı ayrıcalık sağlıyor mu onu da bilmiyoruz.

Ama bildiğimiz bir şey var kurallar hepimiz için uygulamalarda sıkıntılar olsa da…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.