MEHMET YAŞAR'A ÖNEMLİ GÖREV...

Gölcük 22.09.2017 - 11:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEHMET YAŞAR'A ÖNEMLİ GÖREV...

İlçemizin en köklü ailelerinden olan Yaşar sülalesinin önemli fertlerinden birisi olan ve bir koltukta bir kaç karpuz birden taşıyan, Selimiye Köyü Muhtarı Sevgili İbrahim Yaşar'ın oğlu, genç işadamı Mehmet Yaşar'ı tanımayan yoktur.   Gölcük'te hemen her kesim tarafından sayılan ve sevilen bir isim olan Mehmet Yaşar, bilindiği üzere ve bizim bildiğimiz kadarıyla, Değirmendere Ulaşım Kooperatifi Başkanı, MRY Grup adı altında oto kiralama ve akaryakıt istasyonu sahibi ve Gölcükspor Kulübü Mali Asbaşkanı.  Bunlar bizim kadarıyla sevgili Mehmet Yaşar'ın faaliyet alanları. Ama bu kadar işin arasında Mehmet Yaşar'a büyük bir teklif daha var. O da, KOTO seçimleri öncesinde,  17 Meslek Komitesinde faaliyet gösteren, Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası'nın (KOTO) meclis üyesi adayı gösterilmesi oldu.  5 Ekim'de KOTO da yapılacak seçimler öncesinde, Mustafa Kurt'un başkanlığını yaptığı Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifler Birliği adına, 17. Meslek Komitesi olarak Gölcüklü Mehmet Yaşar meclis üyesi adayı olarak açıklandı.  GKD'de de düzenlenen basın toplantısında, Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifler Birliği Başkanı Mustafa Kurt, “KOTO Kocaeli'nin bir markası bizim kooperatiflerimizde odaya bağlı. Bizlerde Mehmet Yaşar'ı, kooperatifimizi temsilen KOTO meclisine sokuyoruz. KOTO'nun büyüklüğüne güveniyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerinde bulundu. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Gölcüklü Mehmet Yaşar'a, adaylık sürecinde başarılar diliyoruz. Sen bu işin altından da kalkarsın Mehmet Yaşar. Yolun açık olsun...

İlçemizin en köklü ailelerinden olan Yaşar sülalesinin önemli fertlerinden birisi olan ve bir koltukta bir kaç karpuz birden taşıyan, Selimiye Köyü Muhtarı Sevgili İbrahim Yaşar'ın oğlu, genç işadamı Mehmet Yaşar'ı tanımayan yoktur.  
Gölcük'te hemen her kesim tarafından sayılan ve sevilen bir isim olan Mehmet Yaşar, bilindiği üzere ve bizim bildiğimiz kadarıyla, Değirmendere Ulaşım Kooperatifi Başkanı, MRY Grup adı altında oto kiralama ve akaryakıt istasyonu sahibi ve Gölcükspor Kulübü Mali Asbaşkanı. 
Bunlar bizim kadarıyla sevgili Mehmet Yaşar'ın faaliyet alanları. Ama bu kadar işin arasında Mehmet Yaşar'a büyük bir teklif daha var. O da, KOTO seçimleri öncesinde,  17 Meslek Komitesinde faaliyet gösteren, Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası'nın (KOTO) meclis üyesi adayı gösterilmesi oldu. 
5 Ekim'de KOTO da yapılacak seçimler öncesinde, Mustafa Kurt'un başkanlığını yaptığı Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifler Birliği adına, 17. Meslek Komitesi olarak Gölcüklü Mehmet Yaşar meclis üyesi adayı olarak açıklandı. 
GKD'de de düzenlenen basın toplantısında, Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifler Birliği Başkanı Mustafa Kurt, “KOTO Kocaeli'nin bir markası bizim kooperatiflerimizde odaya bağlı. Bizlerde Mehmet Yaşar'ı, kooperatifimizi temsilen KOTO meclisine sokuyoruz. KOTO'nun büyüklüğüne güveniyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerinde bulundu.
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Gölcüklü Mehmet Yaşar'a, adaylık sürecinde başarılar diliyoruz. Sen bu işin altından da kalkarsın Mehmet Yaşar. Yolun açık olsun...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.