LASTİK İŞ
ismail

MEHTERİ VERDİLER ! 2 AY YOK..

02.07.2019 - 07:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEHTERİ VERDİLER ! 2 AY YOK..

A HAber de sabah kuşağı programını sunan Erkan Tan,2 ay izne çıktıi

"Ver Mehteri" diyerek kullandığı agresif ve ötekileştirici dille tepkileri çeken Erkan Tan, 2 ay izne çıktığını belirtti. Tan'ın sunumundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da rahatsız olduğu, konunun geçen hafta toplanan AKP MKYK toplantısında da gündeme getirildiği belirtilmişti.  Mehteri verilen Erkan Tan, sosyal medya hesabından şunları yazdı " Bugün itibari ile senelik izine çıkıyorum. 2 Eylül Pazartesi sabahı, A Haber'de yine karşınızda olacağım inşallah...Takvim'deki yazımlarımda buluşmayı sürdüreceğiz. ALLAH'ın izni ile, durmak yok yola devam... Ölümüne Recep Tayyip Erdoğan..
A HAber de sabah kuşağı programını sunan Erkan Tan,2 ay izne çıktıi

"Ver Mehteri" diyerek kullandığı agresif ve ötekileştirici dille tepkileri çeken Erkan Tan, 2 ay izne çıktığını belirtti. Tan'ın sunumundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da rahatsız olduğu, konunun geçen hafta toplanan AKP MKYK toplantısında da gündeme getirildiği belirtilmişti. 

Mehteri verilen Erkan Tan, sosyal medya hesabından şunları yazdı

Bugün itibari ile senelik izine çıkıyorum. 2 Eylül Pazartesi sabahı, A Haber'de yine karşınızda olacağım inşallah...Takvim'deki yazımlarımda buluşmayı sürdüreceğiz. ALLAH'ın izni ile, durmak yok yola devam... Ölümüne Recep Tayyip Erdoğan..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.