LASTİK İŞ

MEKTUP ARKADAŞLARI BULUŞUYOR

01.05.2015 - 11:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MEKTUP ARKADAŞLARI BULUŞUYOR

Engelliler Haftası ‘’ kapsamında düzenlenen Engelsiz Eğlence Şenliği-6 Mektup Arkadaşlarını buluşturuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘’Engelsiz Eğlence Şenliği ‘’ kapsamında düzenlenen Mektup Arkadaşım Projesi’nde mektup arkadaşları birbirleriyle buluşuyor.   ŞENLİTE BULUŞACAKLAR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Engelsiz Eğlence Şenliği-6,  16 Mayıs Cumartesi saat 14.00’de Sekapark’ta gerçekleştirilecek. Mektup arkadaşı olan 10 engelli, 10 engelli olmayan öğrenci birbirleri ile görüşmeden mektuplaşarak Sekapark’taki organizasyonda tanışacak ve hediyeleşecekler.   MEKTUPLAR YAZILDI Proje kapsamında üniversite öğrencilerinden oluşan mektup koçları vasıtası ile mektuplar taşınarak gönül köprüleri kuruldu. Mektupların sahiplerine ulaşmasının ardından mektup arkadaşları birbirleriyle tanışacakları günü beklemeye başlad
Engelliler Haftası ‘’ kapsamında düzenlenen Engelsiz Eğlence Şenliği-6 Mektup Arkadaşlarını buluşturuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘’Engelsiz Eğlence Şenliği ‘’ kapsamında düzenlenen Mektup Arkadaşım Projesi’nde mektup arkadaşları birbirleriyle buluşuyor.

 

ŞENLİTE BULUŞACAKLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Engelsiz Eğlence Şenliği-6,  16 Mayıs Cumartesi saat 14.00’de Sekapark’ta gerçekleştirilecek. Mektup arkadaşı olan 10 engelli, 10 engelli olmayan öğrenci birbirleri ile görüşmeden mektuplaşarak Sekapark’taki organizasyonda tanışacak ve hediyeleşecekler.

 

MEKTUPLAR YAZILDI

Proje kapsamında üniversite öğrencilerinden oluşan mektup koçları vasıtası ile mektuplar taşınarak gönül köprüleri kuruldu. Mektupların sahiplerine ulaşmasının ardından mektup arkadaşları birbirleriyle tanışacakları günü beklemeye başlad

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.