MEKTUPLAR VE HAYALLER

Eğitim 23.11.2017 - 11:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEKTUPLAR VE HAYALLER

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu, Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Değerler Eğitimi, yardımlaşmak ve paylaşmak konulu proje çalışması kapsamında hazırladıkları ‘’ Bir Çocuğun Hayaline Dokunmak ‘’ projesi ile alkış topluyor.

Kahramanmaraş Göksun Nevzat Pakdil Yatılı Bölge Okulunda eğitim gören öğrencilerin Hayallerine dokunmak adına çalışmalarını hızlandıran Proje ekibi, Göksun’dan beklediği mektupları aldı… Okulun 2 / A sınıfı Öğretmeni Hatice Buket Gezici, 2 / B sınıfı öğretmeni Zahide Kara tarafından projelendirilip hayata geçirilen çalışmada, Göksun Yatılı Bölge Okulunda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerin, mektuplarda belirttiği dilekler gerçekleştirilecek. Bir Dileğim Var… Kahramanmaraş Göksun, Nevzat Pakdil Yatılı Bölge okulunda eğitim gören öğrencilerden beklenen mektuplar geldi. Müfit Saner İlkokulu 2 / A sınıfı öğretmeni Hatice Buket Gezici ve öğrencileri, 2 / B sınıfı öğretmeni Zahide Kara ve öğrencileri isimlerine tek tek gelen mektuplar, okulda büyük heyecan yarattı. ‘’ Bir Dileğim Var ‘’ konulu mektuplarda Göksun’lu öğrenciler, hayallerini yazıya ve resime döktüler. Öğrencilerin mektuplarında belirttiği küçük, ancak kendileri için hayal olan ihtiyaçları her birine özel olarak hazırlanan paketlerle Göksun’ a yollanacak. Ayrıca Müfit Saner minikleri de, Göksun’lu kardeşlerine mektup gönderecekler. Yüreklere Dokunacağız… ‘’ Bir çocuğun hayaline dokunmak ‘’ konulu proje, Müfit Saner İlkokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantı ile, okul velilerine tanıtıldı. Toplantıda bir konuşma yapan 2 / B sınıfı öğretmeni Zahide Kara ‘’ Gelin hayallere birlikte dokunalım’’ dedi. Kara konuşmasında ; ‘’ Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, hayallere dokunmak istedik. Zor bir coğrafya da, yatılı olarak eğitim ve öğretim alan çocuklarımızla sevgi bağı kurmak ve bu bağı mektup arkadaşlığı ile ilerletmek istedik. Öğrencilerimize, zor imkanlar karşısında, hayatlarına yön vermek için mücadele eden, aynı yaştaki çocukları tanıtmak istedik. Projemiz ile sevgi paylaşımı, arkadaşlık paylaşımı, duygu paylaşımı yapacağız. Göksun’da bulunan çocuklarımızın dileklerine, yüreklerine dokunacağız ‘’ dedi. Toplantı da 2 / A sınıfı öğretmeni Hatice Buket Gezici’ de bir konuşma yaparak, projeyi tanıttı. Gezici, daha önce görev yaptığı Anadolu bölgesi ve orada eğitim alan öğrencilerin yaşadığı zorluklar konusundaki gözlemlerini aktardı ve ‘’ Yardımlaşmak için, mesafelerin hiçbir önemi yoktur. Önemli olan çok uzaklardan ; bizlerin sevgisi, desteği ve dayanışması ile mutlu olacak çocuklarımızın yüreklerine dokunmaktır’’ dedi. Göksun Nevzat Pakdil Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinden çocuklarına gelen mektuplarla büyük bir heyecan ve mutluluk yaşayan Müfit Saner İlkokulu velileri ‘’ Hayallere Dokunmak ‘’ adına seferber oldular. Düzenlenen proje kapsamında Okul Aile Birliği ve veliler, Göksun’lu öğrencilerin ihtiyaçlarına el uzatarak ‘’ Bu sevgi bağında, biz de varız ‘’ mesajları verdiler.
Değirmendere Müfit Saner İlkokulu, Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Değerler Eğitimi, yardımlaşmak ve paylaşmak konulu proje çalışması kapsamında hazırladıkları ‘’ Bir Çocuğun Hayaline Dokunmak ‘’ projesi ile alkış topluyor.

Kahramanmaraş Göksun Nevzat Pakdil Yatılı Bölge Okulunda eğitim gören öğrencilerin Hayallerine dokunmak adına çalışmalarını hızlandıran Proje ekibi, Göksun’dan beklediği mektupları aldı… Okulun 2 / A sınıfı Öğretmeni Hatice Buket Gezici, 2 / B sınıfı öğretmeni Zahide Kara tarafından projelendirilip hayata geçirilen çalışmada, Göksun Yatılı Bölge Okulunda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerin, mektuplarda belirttiği dilekler gerçekleştirilecek.

Bir Dileğim Var…

Kahramanmaraş Göksun, Nevzat Pakdil Yatılı Bölge okulunda eğitim gören öğrencilerden beklenen mektuplar geldi. Müfit Saner İlkokulu 2 / A sınıfı öğretmeni Hatice Buket Gezici ve öğrencileri, 2 / B sınıfı öğretmeni Zahide Kara ve öğrencileri isimlerine tek tek gelen mektuplar, okulda büyük heyecan yarattı. ‘’ Bir Dileğim Var ‘’ konulu mektuplarda Göksun’lu öğrenciler, hayallerini yazıya ve resime döktüler. Öğrencilerin mektuplarında belirttiği küçük, ancak kendileri için hayal olan ihtiyaçları her birine özel olarak hazırlanan paketlerle Göksun’ a yollanacak. Ayrıca Müfit Saner minikleri de, Göksun’lu kardeşlerine mektup gönderecekler.

Yüreklere Dokunacağız…

‘’ Bir çocuğun hayaline dokunmak ‘’ konulu proje, Müfit Saner İlkokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantı ile, okul velilerine tanıtıldı. Toplantıda bir konuşma yapan 2 / B sınıfı öğretmeni Zahide Kara ‘’ Gelin hayallere birlikte dokunalım’’ dedi. Kara konuşmasında ; ‘’ Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, hayallere dokunmak istedik. Zor bir coğrafya da, yatılı olarak eğitim ve öğretim alan çocuklarımızla sevgi bağı kurmak ve bu bağı mektup arkadaşlığı ile ilerletmek istedik. Öğrencilerimize, zor imkanlar karşısında, hayatlarına yön vermek için mücadele eden, aynı yaştaki çocukları tanıtmak istedik. Projemiz ile sevgi paylaşımı, arkadaşlık paylaşımı, duygu paylaşımı yapacağız. Göksun’da bulunan çocuklarımızın dileklerine, yüreklerine dokunacağız ‘’ dedi. Toplantı da 2 / A sınıfı öğretmeni Hatice Buket Gezici’ de bir konuşma yaparak, projeyi tanıttı. Gezici, daha önce görev yaptığı Anadolu bölgesi ve orada eğitim alan öğrencilerin yaşadığı zorluklar konusundaki gözlemlerini aktardı ve ‘’ Yardımlaşmak için, mesafelerin hiçbir önemi yoktur. Önemli olan çok uzaklardan ; bizlerin sevgisi, desteği ve dayanışması ile mutlu olacak çocuklarımızın yüreklerine dokunmaktır’’ dedi.

Göksun Nevzat Pakdil Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinden çocuklarına gelen mektuplarla büyük bir heyecan ve mutluluk yaşayan Müfit Saner İlkokulu velileri ‘’ Hayallere Dokunmak ‘’ adına seferber oldular. Düzenlenen proje kapsamında Okul Aile Birliği ve veliler, Göksun’lu öğrencilerin ihtiyaçlarına el uzatarak ‘’ Bu sevgi bağında, biz de varız ‘’ mesajları verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.