LASTİK İŞ

MEME KANSERİNE FARKINDALIK

Sağlık 17.10.2019 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEME KANSERİNE FARKINDALIK

Hasan Gemici Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakaya Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy'un yanı sıra İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve çok sayıda davetli katıldı.

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı Çalışmaları Kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Arasında Düzenlenen Voleybol Maçı Vali Hüseyin Aksoy ve eşi  Hülya Aksoy'un  Katılımlarıyla Gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy ve protokol üyeleri , oynanacak olan voleybol maçı öncesinde maçta oynayacak olan İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi personelleri ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler. Vali Hüseyin Aksoy'un yapmış olduğu konuşmalarında; “Ekim ayı meme kanserinde farkındalık ayıdır. Bu kapsamda ilimizde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu akşamda İl Sağlık Müdürlüğümüzün personelleri ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi personeli bir voleybol maçı gerçekleştirecek. Bu amaçla bu organizasyon gerçekleştirildi. Temel hedef; meme kanserinde farkındalığı daha üst noktalara taşıyabilmektir. Bu projede yer alan ve çalışan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kanserden korkmamdan farkındalığı daha üst noktalara taşıyarak bu çalışmalara katkı sunan bütün kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum.” diyen Vali ve eşi, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı Çalışmaları Kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi personelleri arasında gerçekleştirilen voleybol maçını izlediler. 
Hasan Gemici Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakaya Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy'un yanı sıra İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve çok sayıda davetli katıldı.

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı Çalışmaları Kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Arasında Düzenlenen Voleybol Maçı Vali Hüseyin Aksoy ve eşi  Hülya Aksoy'un  Katılımlarıyla Gerçekleştirildi.

Vali Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy ve protokol üyeleri , oynanacak olan voleybol maçı öncesinde maçta oynayacak olan İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi personelleri ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Vali Hüseyin Aksoy'un yapmış olduğu konuşmalarında; “Ekim ayı meme kanserinde farkındalık ayıdır. Bu kapsamda ilimizde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu akşamda İl Sağlık Müdürlüğümüzün personelleri ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi personeli bir voleybol maçı gerçekleştirecek. Bu amaçla bu organizasyon gerçekleştirildi. Temel hedef; meme kanserinde farkındalığı daha üst noktalara taşıyabilmektir. Bu projede yer alan ve çalışan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kanserden korkmamdan farkındalığı daha üst noktalara taşıyarak bu çalışmalara katkı sunan bütün kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum.” diyen Vali ve eşi, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı Çalışmaları Kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi personelleri arasında gerçekleştirilen voleybol maçını izlediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.