LASTİK İŞ

MERDİVEN ALTI EĞİTİME KİLİT

Eğitim 22.11.2016 - 08:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERDİVEN ALTI EĞİTİME KİLİT

Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde hizmet veren bir dernek merdiven altı öğrencilere eğitim verdiği için İl Dernekler masası tarafından kapatılma kararı verildi.

Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde hizmet veren bir dernek  izinsiz öğrencilere eğitim verdiği için kapatılma kararı verildi. Değirmendere yüzbaşılar sahilinde bulunan bir dernek izinsiz olarak öğrencilere eğitim verdiği için kapatılma kararı verildi. Kaymakamlığa şikayet üzerine İlçe milli eğitim Müdürlüğü ekiplerinin incelemesi sonucu dernek adı altında öğrencilere eğitim verildiği tespit edilen kurum İl Dernekler masasına şikayet edildi. Konuyla ilgili görüştüğümüz Kaymakam Adem Yazıcı “ismi geçen derneğin İlçe milli eğitim müdürlüğümüzce yapılan inceleme sonucu izinsiz eğitim verdiği tespit edildi. Bunun üzerine İl Milli eğitim Müdürlüğü dernekler masasına yazı yazdı. Dernekler masası adı geçen kurumda yaptığı inceleme sonrası izinsiz eğitim yaptığını tespit etti” dedi. DERNEKLER EĞİTİM VEREMEZ Kaymakam Yazıcı “Dernekler etüt merkezleri yada dershaneler gibi eğitim veremezler. İki hafta önce çıkan yeni bir yasada da Oda ve dernek adı altında eğitim verilemez deniyor.  İsmi geçen kurum için Dernekler masası kapatılma kararı aldı. Karar elimize ulaşır ulaşmaz derneğin kapanışını yapacağız” dedi.
Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde hizmet veren bir dernek merdiven altı öğrencilere eğitim verdiği için İl Dernekler masası tarafından kapatılma kararı verildi.

Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde hizmet veren bir dernek  izinsiz öğrencilere eğitim verdiği için kapatılma kararı verildi.

Değirmendere yüzbaşılar sahilinde bulunan bir dernek izinsiz olarak öğrencilere eğitim verdiği için kapatılma kararı verildi. Kaymakamlığa şikayet üzerine İlçe milli eğitim Müdürlüğü ekiplerinin incelemesi sonucu dernek adı altında öğrencilere eğitim verildiği tespit edilen kurum İl Dernekler masasına şikayet edildi. Konuyla ilgili görüştüğümüz Kaymakam Adem Yazıcı “ismi geçen derneğin İlçe milli eğitim müdürlüğümüzce yapılan inceleme sonucu izinsiz eğitim verdiği tespit edildi. Bunun üzerine İl Milli eğitim Müdürlüğü dernekler masasına yazı yazdı. Dernekler masası adı geçen kurumda yaptığı inceleme sonrası izinsiz eğitim yaptığını tespit etti” dedi.

DERNEKLER EĞİTİM VEREMEZ
Kaymakam Yazıcı “Dernekler etüt merkezleri yada dershaneler gibi eğitim veremezler. İki hafta önce çıkan yeni bir yasada da Oda ve dernek adı altında eğitim verilemez deniyor.  İsmi geçen kurum için Dernekler masası kapatılma kararı aldı. Karar elimize ulaşır ulaşmaz derneğin kapanışını yapacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.