LASTİK İŞ

MERT ''GÖLCÜK’DE EĞİTİM ÜST SEVİYEDE''

Eğitim 10.06.2020 - 17:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERT ''GÖLCÜK’DE EĞİTİM ÜST SEVİYEDE''

İlçe Milli Eğitim Müdür Cafer Tayyar Mert’i ziyaret ettik. Mert “Gölcük’de eğitim üst seviyede. Bu seviyeyi daha üst noktalara taşımak için arkadaşlarımız ile birlikte çalışacağız. Pandemi sürecinde öğrencilerimiz eğitimden geri kalmasın diye en iyi şekilde arkadaşlarımız çalıştı. Pandemi sürecinde Uzaktan Eğitimle ilgili yapılan etkinlikleri paylaşarak Türkiye Gündeminde yer aldık. Hediye almaya hak kazanan 3 öğrencimiz Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirdik.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’i ziyaret ederek, İlçemizde ki eğitimi konuştuk. İlçe Milli Eğitim Müdür Cafer Tayyar Mert’i makamında ziyaret ettik. Mert “Gölcük’de eğitim üst seviyede. Bu seviyeyi daha üst noktalara taşımak için arkadaşlarımız ile birlikte çalışacağız. Pandemi sürecinde öğrencilerimiz eğitimden geri kalmasın diye en iyi şekilde arkadaşlarımız çalıştı.  Pandemi sürecinde Uzaktan Eğitimle ilgili yapılan etkinlikleri paylaşarak Türkiye Gündeminde yer aldık. Katılım sağlayan tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Hediye almaya hak kazanan 3 öğrencimiz Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirdik.  SINAV HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM Mert “YKS, 20-21 Haziran Tarihlerinde Yapılacak olan sınavla ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Büyükşehir belediyesi sınav yapılacak okulların dezenfektesini yapıyor. Gölcük Belediye Başkanımız okul bahçelerinin otlarını biçtirip yıkamasını yapacak. Kendilerine teşekkür ederim. Sınav güvenliği emniyet ve Jandarma alacak. Hazırlıklarla ilgili yaptığımız sunumu Kaymakamımız ile paylaştık.  Sınav günüyle ilgili öğrencilerimizin neler yapması gerektiğini anlatan bir video hazırladık. Tüm okul bahçelerimizde öğrencilerimizi bekleyen masalar olacak. Çocuklarımız eski maskelerini atacak. Ellerini dezenfekte edecek yeni maskeleri ile sınıflarına gidecek. Sınıflarda da yine dezenfekten olacak. Öğrencilerimizin sağlığı bizler için önemli” şeklinde konuştu. ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRETMEN OLACAK Mert “Sınava girecek özel öğrencilerimiz için İngilizce ve Matematik öğretmenlerimiz görev alacak. Tek kişilik sınıflarda sınava girecekler. Soruları öğrencilerimiz daha iyi anlamaları için okuyacak” dedi. OKUL EKSİĞİMİZ VAR Mert “İlçemizde yeni yapılan bir çok okul var ancak öğrenci sayımıza göre az geliyor. Bununla ilgili nereler olabilirin çalışmalarını yapıyoruz”dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdür Cafer Tayyar Mert’i ziyaret ettik. Mert “Gölcük’de eğitim üst seviyede. Bu seviyeyi daha üst noktalara taşımak için arkadaşlarımız ile birlikte çalışacağız. Pandemi sürecinde öğrencilerimiz eğitimden geri kalmasın diye en iyi şekilde arkadaşlarımız çalıştı. Pandemi sürecinde Uzaktan Eğitimle ilgili yapılan etkinlikleri paylaşarak Türkiye Gündeminde yer aldık. Hediye almaya hak kazanan 3 öğrencimiz Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirdik.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’i ziyaret ederek, İlçemizde ki eğitimi konuştuk.

İlçe Milli Eğitim Müdür Cafer Tayyar Mert’i makamında ziyaret ettik. Mert “Gölcük’de eğitim üst seviyede. Bu seviyeyi daha üst noktalara taşımak için arkadaşlarımız ile birlikte çalışacağız. Pandemi sürecinde öğrencilerimiz eğitimden geri kalmasın diye en iyi şekilde arkadaşlarımız çalıştı.  Pandemi sürecinde Uzaktan Eğitimle ilgili yapılan etkinlikleri paylaşarak Türkiye Gündeminde yer aldık. Katılım sağlayan tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Hediye almaya hak kazanan 3 öğrencimiz Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirdik. 

SINAV HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM
Mert “YKS, 20-21 Haziran Tarihlerinde Yapılacak olan sınavla ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Büyükşehir belediyesi sınav yapılacak okulların dezenfektesini yapıyor. Gölcük Belediye Başkanımız okul bahçelerinin otlarını biçtirip yıkamasını yapacak. Kendilerine teşekkür ederim. Sınav güvenliği emniyet ve Jandarma alacak. Hazırlıklarla ilgili yaptığımız sunumu Kaymakamımız ile paylaştık.  Sınav günüyle ilgili öğrencilerimizin neler yapması gerektiğini anlatan bir video hazırladık. Tüm okul bahçelerimizde öğrencilerimizi bekleyen masalar olacak. Çocuklarımız eski maskelerini atacak. Ellerini dezenfekte edecek yeni maskeleri ile sınıflarına gidecek. Sınıflarda da yine dezenfekten olacak. Öğrencilerimizin sağlığı bizler için önemli” şeklinde konuştu.

ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRETMEN OLACAK
Mert “Sınava girecek özel öğrencilerimiz için İngilizce ve Matematik öğretmenlerimiz görev alacak. Tek kişilik sınıflarda sınava girecekler. Soruları öğrencilerimiz daha iyi anlamaları için okuyacak” dedi.

OKUL EKSİĞİMİZ VAR
Mert “İlçemizde yeni yapılan bir çok okul var ancak öğrenci sayımıza göre az geliyor. Bununla ilgili nereler olabilirin çalışmalarını yapıyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.