LASTİK İŞ
ismail

MERT GOLD'DA BAYRAM ÖZEL İNDİRİM

Gündem 21.05.2020 - 10:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERT GOLD'DA BAYRAM ÖZEL İNDİRİM

Her özel günde indirim ürünlerinden yapan Mert Gold bu yılda bayrama özel indirimde yüzde 50 ye varan indirimler gerçekleştirdi.

İlçemizin başarılı esnaflarından Mert Gold sahibi kuyumcu İrfan Kesgin Gölcük’te uzun zamandan beri esnaflık yapıyor. Halkın alım gücüne hitap etmek için her özel günlerde yüzde 50 ye varan indirimler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Ramazan bayramına sayılı günler kala, Keskin birçok üründe yüzde 50 ye varan indirimler gerçekleştirdi.   İndirim yaptığı ürünlerle ilgili kısa bilgi veren İrfan Kesgin; “öncelikle bu özel günlerde vatandaşlarımızın alım gücüne hitap etmek için bu tür çalışmalarımızı yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda mübarek Ramazan Bayramda vatandaşlarımıza yönelik bir özel indirim yaptık. Pırlanta ve saatlerde yüzde 50 ye varan indirimlerimizi gerçekleştirdik. Aynı zamanda diğer tüm takılarımızda yine özel indirimlerimiz var” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner
Her özel günde indirim ürünlerinden yapan Mert Gold bu yılda bayrama özel indirimde yüzde 50 ye varan indirimler gerçekleştirdi.

İlçemizin başarılı esnaflarından Mert Gold sahibi kuyumcu İrfan Kesgin Gölcük’te uzun zamandan beri esnaflık yapıyor. Halkın alım gücüne hitap etmek için her özel günlerde yüzde 50 ye varan indirimler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Ramazan bayramına sayılı günler kala, Keskin birçok üründe yüzde 50 ye varan indirimler gerçekleştirdi.

 

İndirim yaptığı ürünlerle ilgili kısa bilgi veren İrfan Kesgin; “öncelikle bu özel günlerde vatandaşlarımızın alım gücüne hitap etmek için bu tür çalışmalarımızı yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda mübarek Ramazan Bayramda vatandaşlarımıza yönelik bir özel indirim yaptık. Pırlanta ve saatlerde yüzde 50 ye varan indirimlerimizi gerçekleştirdik. Aynı zamanda diğer tüm takılarımızda yine özel indirimlerimiz var” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.