MERT GOLD'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Gündem 01.02.2020 - 17:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERT GOLD'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Gölcükte 20 yıldır kuyumculuk yapan Mert Gold sahibi İrfan Kesgin takı çekiliş kampanyasını başlatarak çekilişe katılan 10 aileye lüks otelde birlikte yemek verilecek. Aynı zamanda gece buyunca birlikte eğlenecekler.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 1 Şubat ile 16 Şubat tarihleri arasında çekiliş kampanyasını düzenledi. Çekiliş kampanyasında müşteriler takı alırken, isimlerini yazdırıyorlar. 16 günlük bir süre çerisinde takı alış verişini yapanlar isimleri ile kuraya katılacaklar. Kampanya sonunda çekilen kurada 10 aileye lüks bir otelde hem yemek hem gece boyu eğlenecekler. Kampanya ile ilgili bilgi veren Mert God sahibi İrfan Kesgin; “Asıl amacımız her yıl müşterilerimizle bir arada yemek ve birlikte eğlenmektir.  Bundan dolayı her yıl bu kampanyalarımızı yapıyoruz. Ben 20 yıldır Gölcük'te kuyumculuk yapıyorum. 7 yıldır bu tür kampanyaları 14 Şubat Sevgililer Gününde kampanyalar düzenliyorum. Bu kampanyada burada bir takı alan müşterimiz ismi yazılarak kura çekimine katılıyor. Kampanya sonunda takı alarak çekilişe katılan müşterilerimizin kura sonucunda 10 aileye lüks bir otelde hem yemek yiyerek hem de gece boyunca birlikte eğleneceğiz. Daha önce yaptığımızda çok güzel oldu. Kampanyamız 1 Şubatta başlıyor 16 Şubatta bitiyor. Bu kampanyalarımız her yıl geleneksel olarak devam edecektir” dedi. Fahri Haner   
Gölcükte 20 yıldır kuyumculuk yapan Mert Gold sahibi İrfan Kesgin takı çekiliş kampanyasını başlatarak çekilişe katılan 10 aileye lüks otelde birlikte yemek verilecek. Aynı zamanda gece buyunca birlikte eğlenecekler.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 1 Şubat ile 16 Şubat tarihleri arasında çekiliş kampanyasını düzenledi. Çekiliş kampanyasında müşteriler takı alırken, isimlerini yazdırıyorlar. 16 günlük bir süre çerisinde takı alış verişini yapanlar isimleri ile kuraya katılacaklar. Kampanya sonunda çekilen kurada 10 aileye lüks bir otelde hem yemek hem gece boyu eğlenecekler.
Kampanya ile ilgili bilgi veren Mert God sahibi İrfan Kesgin; “Asıl amacımız her yıl müşterilerimizle bir arada yemek ve birlikte eğlenmektir.  Bundan dolayı her yıl bu kampanyalarımızı yapıyoruz. Ben 20 yıldır Gölcük'te kuyumculuk yapıyorum. 7 yıldır bu tür kampanyaları 14 Şubat Sevgililer Gününde kampanyalar düzenliyorum. Bu kampanyada burada bir takı alan müşterimiz ismi yazılarak kura çekimine katılıyor. Kampanya sonunda takı alarak çekilişe katılan müşterilerimizin kura sonucunda 10 aileye lüks bir otelde hem yemek yiyerek hem de gece boyunca birlikte eğleneceğiz. Daha önce yaptığımızda çok güzel oldu. Kampanyamız 1 Şubatta başlıyor 16 Şubatta bitiyor. Bu kampanyalarımız her yıl geleneksel olarak devam edecektir” dedi.

Fahri Haner
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.