MERT ''SALGIN SÜRECİNDE EN İYİ EĞİTİMİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ''

Gündem 24.11.2020 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MERT ''SALGIN SÜRECİNDE EN İYİ EĞİTİMİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ''

24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gölcük Anıtpark'ta düzenlenen törende Atatürk anıtına çelenk sunumu ile öğretmenler günü Kovid-19 virisü nedeni ile az katılım ile kutlandı.

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlandı. Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gölcük Anıtpark'ta tören düzenlediler. Düzenlenen törende Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Okul Müdürleri ve öğretmenler katılım sağladılar. Tören ilçe Milli Eğitim Müdürü Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. EN KUTSAL MESLEK Tören sonrasında kısa bir açıklama yapan Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “24 Kasım öğretmenler günü kapsamında öğretmenler gününü kutlamak için burada bir etkinlik düzenledik. Dünyanın en onurlu mesleklerin başından gelen öğretmenlik, özveri, sabır ve hoş görü gerektiren, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Ülkemizin dört bir köşesine ulaşarak bu kutsal görevi başarıyla yapan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren öğretmenlerimiz, bireylerin ve toplumun yetişmesinde ve şekillenmesinde taşıdıkları bu büyük önem sebebiyle, milletlerin hayatında da eşsiz bir yere sahiptir.  SALGIN SÜRECİNDE EN İYİ EĞİTİMİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk; "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz millet adını almak istidadını kazanmamıştır" sözüyle bunu en güzel şekilde ifade etmiştir. Sorumluluklarının bilincinde, geleceğimizin ta kendisi olan çocuklarımızı en iyi şekilde donanımlarla bezerken, salgın süreci gibi en zor koşullarda dahi, ülkesine ve milletine olan bağlılık ve hizmet anlayışından kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, demokratik, milli, manevi ve insani değerlere sahip, sorgulayan ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler yetiştirmek için var gücüyle çalışan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Fahri Haner
24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gölcük Anıtpark'ta düzenlenen törende Atatürk anıtına çelenk sunumu ile öğretmenler günü Kovid-19 virisü nedeni ile az katılım ile kutlandı.


24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlandı. Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gölcük Anıtpark'ta tören düzenlediler. Düzenlenen törende Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Okul Müdürleri ve öğretmenler katılım sağladılar. Tören ilçe Milli Eğitim Müdürü Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

EN KUTSAL MESLEK
Tören sonrasında kısa bir açıklama yapan Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “24 Kasım öğretmenler günü kapsamında öğretmenler gününü kutlamak için burada bir etkinlik düzenledik. Dünyanın en onurlu mesleklerin başından gelen öğretmenlik, özveri, sabır ve hoş görü gerektiren, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Ülkemizin dört bir köşesine ulaşarak bu kutsal görevi başarıyla yapan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren öğretmenlerimiz, bireylerin ve toplumun yetişmesinde ve şekillenmesinde taşıdıkları bu büyük önem sebebiyle, milletlerin hayatında da eşsiz bir yere sahiptir. 

SALGIN SÜRECİNDE EN İYİ EĞİTİMİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ
Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk; "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz millet adını almak istidadını kazanmamıştır" sözüyle bunu en güzel şekilde ifade etmiştir. Sorumluluklarının bilincinde, geleceğimizin ta kendisi olan çocuklarımızı en iyi şekilde donanımlarla bezerken, salgın süreci gibi en zor koşullarda dahi, ülkesine ve milletine olan bağlılık ve hizmet anlayışından kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, demokratik, milli, manevi ve insani değerlere sahip, sorgulayan ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler yetiştirmek için var gücüyle çalışan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.