MERT GOLD'DAN ANNELERE ÖZEL İNDİRİMLER !

08.05.2015 - 07:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MERT GOLD'DAN ANNELERE ÖZEL İNDİRİMLER !

İlçemizde altın ve pırlanta sektöründe hizmet veren Mert Gold, yaklaşan Anneler Günü'ne özel kampanyalar yaptı.

Mert Gold Sahibi İrfan Kesgin, yaptığı açıklamada sarrafiye harici tüm takı ürünlerinde yüzde 15'e varan indirimler yapılacağını duyurdu. Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlamaya hazrlandığımız Anneler Günü için hazırlıklar başladı. Dünyada hiçbir kadının hayır diyemeyeceği tek şey hiç kuşku yok ki, altın ve pırlanta takılardır. Ve bunların başında da tek taş pırlantalar gelir. Anneler Günü'ne özel kampanyalar yapan Mert Gold sarrafiye harici tüm takı ürünlerinde yüzde 15'e varan indirimler yapıyor. Mert Gold'un sahibi İrfan Kesgin kol saatlerinde yüzde 25-50 arası indirim yapıldığını Asos ve Esta pırlantalarda yüzde 35 ve 45 arası indirim yapılacağını söyledi. Kesgin "Şimdiden tüm annelerin gününü kutluyorum. Annelerimizin hakkı elbet hediyeyle ödenmez. Ancak böyle özel günler onları mutlu etmek için bir bahane. Bizde Mert Gold olarak annelerimizi mutlu etmek için onlara kampanyalar düzenledik. Sarrafiye ürünlerin dışında tüm takılarda yüzde 15 indirimler uygulanacak" dedi.       
İlçemizde altın ve pırlanta sektöründe hizmet veren Mert Gold, yaklaşan Anneler Günü'ne özel kampanyalar yaptı.
Mert Gold Sahibi İrfan Kesgin, yaptığı açıklamada sarrafiye harici tüm takı ürünlerinde yüzde 15'e varan indirimler yapılacağını duyurdu.
Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlamaya hazrlandığımız Anneler Günü için hazırlıklar başladı. Dünyada hiçbir kadının hayır diyemeyeceği tek şey hiç kuşku yok ki, altın ve pırlanta takılardır. Ve bunların başında da tek taş pırlantalar gelir. Anneler Günü'ne özel kampanyalar yapan Mert Gold sarrafiye harici tüm takı ürünlerinde yüzde 15'e varan indirimler yapıyor. Mert Gold'un sahibi İrfan Kesgin kol saatlerinde yüzde 25-50 arası indirim yapıldığını Asos ve Esta pırlantalarda yüzde 35 ve 45 arası indirim yapılacağını söyledi. Kesgin "Şimdiden tüm annelerin gününü kutluyorum. Annelerimizin hakkı elbet hediyeyle ödenmez. Ancak böyle özel günler onları mutlu etmek için bir bahane. Bizde Mert Gold olarak annelerimizi mutlu etmek için onlara kampanyalar düzenledik. Sarrafiye ürünlerin dışında tüm takılarda yüzde 15 indirimler uygulanacak" dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.