LASTİK İŞ
ismail

MERVE DÜNYADA 1 NUMARA OLDU

Spor 12.04.2019 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERVE DÜNYADA 1 NUMARA OLDU

Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Judoda başarılı yıldızı Merve Azak, Ümitler Avrupa Judo Kupası’ndan aldığı son şampiyonlukla kendi sıkletinde bir numara oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo branşında alt yapıdan yetişen başarılı isimler, Avrupa ve dünya arenasında sahne almaya başladı. Son olarak Merve Azak, Çek Cumhuriyeti’nin Teplice şehrinde düzenlenen 33 ülkeden 793 sporcunun yarıştığı Ümitler Avrupa Judo Kupasını zirvede tamamladı. Milli takım adına mücadele eden Kağıtspor’un başarılı sporcusu Azak, son şampiyonluğuyla da dünya sıralamasında 1’nci sırada yer aldı.   MERVE AZAK RAKİP TANIMADI, ŞAMPİYONLUK GELDİ Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda 44 kilogramda milli takım adına mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı sporcusu Merve Azak, ilk maçını bay geçti. 2’nci maçında Hollandalı rakibiyle karşılaşan Azak, çeyrek finale yükselerek Türk rakibini yendi. Yarı finalde Bulgar rakibini yenen Azak, finalde Çek rakibini de yenerek şampiyonluğa uzandı.   GELECEĞİN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR 28 branşta çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Judo branşında alt yapıda çalışmalarının karşılığı almaya devam ediyor. Son olarak Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda şampiyon olan mavi beyazlı Merve Azak, bu sonuçlar ile birlikte kendi sıkletinde dünya sıralamasında 1’nci sırada yer aldı. Merve bu sonuçlar ile Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda seri başı olma avantajını da kazanmış oldu.
Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Judoda başarılı yıldızı Merve Azak, Ümitler Avrupa Judo Kupası’ndan aldığı son şampiyonlukla kendi sıkletinde bir numara oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo branşında alt yapıdan yetişen başarılı isimler, Avrupa ve dünya arenasında sahne almaya başladı. Son olarak Merve Azak, Çek Cumhuriyeti’nin Teplice şehrinde düzenlenen 33 ülkeden 793 sporcunun yarıştığı Ümitler Avrupa Judo Kupasını zirvede tamamladı. Milli takım adına mücadele eden Kağıtspor’un başarılı sporcusu Azak, son şampiyonluğuyla da dünya sıralamasında 1’nci sırada yer aldı.

 

MERVE AZAK RAKİP TANIMADI, ŞAMPİYONLUK GELDİ

Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda 44 kilogramda milli takım adına mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı sporcusu Merve Azak, ilk maçını bay geçti. 2’nci maçında Hollandalı rakibiyle karşılaşan Azak, çeyrek finale yükselerek Türk rakibini yendi. Yarı finalde Bulgar rakibini yenen Azak, finalde Çek rakibini de yenerek şampiyonluğa uzandı.

 

GELECEĞİN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR

28 branşta çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Judo branşında alt yapıda çalışmalarının karşılığı almaya devam ediyor. Son olarak Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda şampiyon olan mavi beyazlı Merve Azak, bu sonuçlar ile birlikte kendi sıkletinde dünya sıralamasında 1’nci sırada yer aldı. Merve bu sonuçlar ile Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda seri başı olma avantajını da kazanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.