LASTİK İŞ
ismail

MERVE ÖĞRETMENİN BAŞARISI

Eğitim 01.12.2020 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MERVE ÖĞRETMENİN BAŞARISI

Hayata geçirdiği projelerle yılın öğretmeni seçilen Merve Yağcı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Pati ilçe başkanı Çetin Seymen tarafından tebrik ziyareti gerçekleşti.

Yaptığı projeleri hayata geçiren öğretmen Merve Yağcı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılın öğretmeni seçildi. Bu başarıyı gösteren öğretmen yağcı Gölcük’ün gururu oldu. Öğretmen Merve Yağcı’nın bu başarısını tebrik amaçlı olarak ilk olarak görev yaptığı Düzağaç anaokulunda ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, öğretmen Merve Yağcı’yı başarısından dolayı tebrik ederek plaket takdim etti.   Dün Gölcük Ak Pati ilçe başkanı Çetin Seymen ve yönetimi ile birlikte Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’in makamında yılın öğretmeni seçilen Düzağaç anaokulu öğretmen Merve Yağcı’yı ziyaret etti. Ziyarette kısa bir açıklama yapan başkan Seymen; “Merve öğretmenimiz bu başarılı çalışmalarıyla örnek teşkil ederek gururumuz oldu. Tüm öğretmenlerimiz nesillerimizin mimarıdırlar. Ben burada bir kez daha Merve öğretmenimizi gönülden tebrik eder başarıların devamını dilerim” dedi.   
Hayata geçirdiği projelerle yılın öğretmeni seçilen Merve Yağcı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Pati ilçe başkanı Çetin Seymen tarafından tebrik ziyareti gerçekleşti.

Yaptığı projeleri hayata geçiren öğretmen Merve Yağcı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılın öğretmeni seçildi. Bu başarıyı gösteren öğretmen yağcı Gölcük’ün gururu oldu. Öğretmen Merve Yağcı’nın bu başarısını tebrik amaçlı olarak ilk olarak görev yaptığı Düzağaç anaokulunda ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, öğretmen Merve Yağcı’yı başarısından dolayı tebrik ederek plaket takdim etti.

 

Dün Gölcük Ak Pati ilçe başkanı Çetin Seymen ve yönetimi ile birlikte Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’in makamında yılın öğretmeni seçilen Düzağaç anaokulu öğretmen Merve Yağcı’yı ziyaret etti. Ziyarette kısa bir açıklama yapan başkan Seymen; “Merve öğretmenimiz bu başarılı çalışmalarıyla örnek teşkil ederek gururumuz oldu. Tüm öğretmenlerimiz nesillerimizin mimarıdırlar. Ben burada bir kez daha Merve öğretmenimizi gönülden tebrik eder başarıların devamını dilerim” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.