LASTİK İŞ
ismail

MERVE VE BEKİR MUTLULUĞA İLK ADIMI ATTILAR

07.09.2017 - 08:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERVE VE BEKİR MUTLULUĞA İLK ADIMI ATTILAR

İlçemizin sevilen iki genci daha evlilik öncesi ilk adım olarak kabul edilen Nişanlarını yaparak, dünya evine girmek için en önemli adımlardan birisini attılar. Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarından Merve Kurnaz ile Değirmendere'de bulunan Cafe Di Marina'nın işletmecisi Bekir Ata ile nişanlanarak, hayallerini gerçekleştirdiler.  Geçtiğimiz hafta sonu kız evinde yapılan nişan töreninde, genç çiftleri aile büyükleri ile arkadaşları yalnız bırakmamış. Nişan yüzüklerini aile büyükleri takarken, Merve ve Bekir'in mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.  Nişan öncesi, Denizevler Sahilinde dış çekim fotoğrafı çektiren ikilinin birbirlerine ne kadar yakıştıkları, fotoğraf karelerine çok net yansımış. Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Kurnaz ve Ata ailelerini tebrik ediyor, nişan yüzüklerini parmaklarına takan, Merve ve Bekir'e mutluluklar diliyoruz.  Düğüne çağırsınız herhalde...

İlçemizin sevilen iki genci daha evlilik öncesi ilk adım olarak kabul edilen Nişanlarını yaparak, dünya evine girmek için en önemli adımlardan birisini attılar. Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarından Merve Kurnaz ile Değirmendere'de bulunan Cafe Di Marina'nın işletmecisi Bekir Ata ile nişanlanarak, hayallerini gerçekleştirdiler. 
Geçtiğimiz hafta sonu kız evinde yapılan nişan töreninde, genç çiftleri aile büyükleri ile arkadaşları yalnız bırakmamış. Nişan yüzüklerini aile büyükleri takarken, Merve ve Bekir'in mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. 
Nişan öncesi, Denizevler Sahilinde dış çekim fotoğrafı çektiren ikilinin birbirlerine ne kadar yakıştıkları, fotoğraf karelerine çok net yansımış.
Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Kurnaz ve Ata ailelerini tebrik ediyor, nişan yüzüklerini parmaklarına takan, Merve ve Bekir'e mutluluklar diliyoruz. 
Düğüne çağırsınız herhalde...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.