LASTİK İŞ

MERYEM ŞENOL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

14.06.2017 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERYEM ŞENOL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gölcük Spor eski Genel Kaptanı Musa Şenol şenfaktör firmasının sahibi Ekrem Şenol’un anneleri vefat etti.

Gölcükspor eski genel Kaptanı Mısa Şenol’un annesi 93 yaşındaki Meryem Şenol, vefat etti. Cenazesi dün öğle namazına müteakip Tevfik Hoca camiinden kaldırıldı.  YOĞUN KATILIM Cenazeye Kaymakam Mustafa Altıntaş, Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir,  , Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, Siyasi parti ilçe Başkanları, Oda ve STK Başkanalrı, spor camiası ile esnaflar ve Şenol ailesinin yakınları katıldı. Yeni Gölcük Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet Şenol ailesine başsağlığı diliyoruz.
Gölcük Spor eski Genel Kaptanı Musa Şenol şenfaktör firmasının sahibi Ekrem Şenol’un anneleri vefat etti.

Gölcükspor eski genel Kaptanı Mısa Şenol’un annesi 93 yaşındaki Meryem Şenol, vefat etti. Cenazesi dün öğle namazına müteakip Tevfik Hoca camiinden kaldırıldı. 
YOĞUN KATILIM
Cenazeye Kaymakam Mustafa Altıntaş, Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir,  , Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, Siyasi parti ilçe Başkanları, Oda ve STK Başkanalrı, spor camiası ile esnaflar ve Şenol ailesinin yakınları katıldı.
Yeni Gölcük Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet Şenol ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.