LASTİK İŞ
ismail

MESAFE SPORA ENGEL DEĞİL

Spor 09.06.2020 - 11:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MESAFE SPORA ENGEL DEĞİL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin salgın nedeniyle durdurduğu Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı normalleşme sürecinin ardından yeniden başladı.

Tüm dünyada etkisini gösteren Pandemi sürecinin ardından kontrollü hayat süreci başladı. Evden çıkamayan vatandaşların hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olabilmeleri için Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı kapsamında “Mesafe Spora Engel Değil” adı altında açık havada egzersizler başladı.   EGZERSİZLER YENİDEN BAŞLADI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı Türkiye’yi etkisi altına alan Koronavirüs salgınının ardından faaliyetlerini durdurmuştu. Spor salonlarının kapatılmasının ardından Anne Şehir programı sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlar ile evde devam etmişti.   MESAFE SPORA ENGEL DEĞİL Cumhurbaşkanlığı’nın yeni normalleşme sürecinin ardından Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı yeniden başladı. Bu kez “Mesafe Spora Engel Değil” sloganıyla yapılan egzersizler açık havada gerçekleştirildi. Uzun bir aradan sonra etkinliğe katılan anneler SEKASEM bahçesinde spor yaptı.   SOSYAL MESAFELİ SPOR Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı kapsamında, açık havada gerçekleştirilen etkinlikte sağlık personeli de hazır bulundu. SEKASEM bahçesindeki çimlere daireler çizilerek 2 metre sosyal mesafe kuralına uyulması sağlandı. Ayrıca sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Anne Şehir katılımcıların çocuklarına da özel spor etkinlikleri gerçekleştirildi.    UZUN BİR ARADAN SONRA SPOR 40 dakika süren spor egzersizlerinde katılımcı anneler; “Bizleri düşünen Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Spor her bir aile, birey için önemli. Aileniniz ve toplumun sağlığı için spor şart. Uzun zamandır arkadaşlarımızla bir araya gelemiyorduk. Uzaktan, sarılmasak da burada olmamız bize çok iyi geldi” ifadelerini kullandı. “Mesafe Spora Engel Değil” adı altında gerçekleşen spor faaliyetleri hakkında 318 21 50 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin salgın nedeniyle durdurduğu Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı normalleşme sürecinin ardından yeniden başladı.

Tüm dünyada etkisini gösteren Pandemi sürecinin ardından kontrollü hayat süreci başladı. Evden çıkamayan vatandaşların hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olabilmeleri için Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı kapsamında “Mesafe Spora Engel Değil” adı altında açık havada egzersizler başladı.

 

EGZERSİZLER YENİDEN BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı Türkiye’yi etkisi altına alan Koronavirüs salgınının ardından faaliyetlerini durdurmuştu. Spor salonlarının kapatılmasının ardından Anne Şehir programı sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlar ile evde devam etmişti.

 

MESAFE SPORA ENGEL DEĞİL

Cumhurbaşkanlığı’nın yeni normalleşme sürecinin ardından Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı yeniden başladı. Bu kez “Mesafe Spora Engel Değil” sloganıyla yapılan egzersizler açık havada gerçekleştirildi. Uzun bir aradan sonra etkinliğe katılan anneler SEKASEM bahçesinde spor yaptı.

 

SOSYAL MESAFELİ SPOR

Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı kapsamında, açık havada gerçekleştirilen etkinlikte sağlık personeli de hazır bulundu. SEKASEM bahçesindeki çimlere daireler çizilerek 2 metre sosyal mesafe kuralına uyulması sağlandı. Ayrıca sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Anne Şehir katılımcıların çocuklarına da özel spor etkinlikleri gerçekleştirildi. 

 

UZUN BİR ARADAN SONRA SPOR

40 dakika süren spor egzersizlerinde katılımcı anneler; “Bizleri düşünen Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Spor her bir aile, birey için önemli. Aileniniz ve toplumun sağlığı için spor şart. Uzun zamandır arkadaşlarımızla bir araya gelemiyorduk. Uzaktan, sarılmasak da burada olmamız bize çok iyi geldi” ifadelerini kullandı. “Mesafe Spora Engel Değil” adı altında gerçekleşen spor faaliyetleri hakkında 318 21 50 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.