LASTİK İŞ

MESLEK LİSELERİMİZİN ÜSTÜN BAŞARISI

Eğitim 08.08.2020 - 14:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MESLEK LİSELERİMİZİN ÜSTÜN BAŞARISI

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti KA102 kapsamında Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Geriatrik Bakım Stajı Konulu Projesi 54.486 Euro bütçe ile kabul edilmiştir.

2020 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti (KA102 ve KA116) kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı. Ulusal Ajans başkanlığına sunulan 2080 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 383 adet proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmış, 19 adet proje teklifi yedek olarak belirlenmiştir. Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti KA102 kapsamında Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne  bağlı Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Geriatrik Bakım Stajı Konulu Projesi 54.486 Euro bütçe ile kabul edilmiştir. Ayrıca, Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde 10 adet Mesleki Eğitim Akreditasyon Belgesi ile Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA116) başvurusu kabul edilmiştir. Müdürlüğümüze bağlı  Şehit Volkan Tantürk MTAL'nin 340.921 Euro rekor bir bütçe ile projesi kabul edilmiştir. Akreditasyon belgesine sahip olup projesi kabul edilen kurumlar içerisinde en yüksek bütçeli proje bu yıl Gölcük Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ait olmuştur. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert “Emeği geçen başta, Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü  Metin YALAZ ve Proje Koordinatörü  Gökhan ABAYHAN ile Farabi Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü  Emine KÖSE olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz”.
Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti KA102 kapsamında Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Geriatrik Bakım Stajı Konulu Projesi 54.486 Euro bütçe ile kabul edilmiştir.

2020 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti (KA102 ve KA116) kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı. Ulusal Ajans başkanlığına sunulan 2080 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 383 adet proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmış, 19 adet proje teklifi yedek olarak belirlenmiştir.

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti KA102 kapsamında Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne  bağlı Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Geriatrik Bakım Stajı Konulu Projesi 54.486 Euro bütçe ile kabul edilmiştir.

Ayrıca, Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde 10 adet Mesleki Eğitim Akreditasyon Belgesi ile Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA116) başvurusu kabul edilmiştir. Müdürlüğümüze bağlı  Şehit Volkan Tantürk MTAL'nin 340.921 Euro rekor bir bütçe ile projesi kabul edilmiştir. Akreditasyon belgesine sahip olup projesi kabul edilen kurumlar içerisinde en yüksek bütçeli proje bu yıl Gölcük Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ait olmuştur.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert “Emeği geçen başta, Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü  Metin YALAZ ve Proje Koordinatörü  Gökhan ABAYHAN ile Farabi Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü  Emine KÖSE olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.