LASTİK İŞ
ismail

Mesruriye Muhtarlık binası el birliğiyle yapıldı

Gölcük 02.08.2020 - 15:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Mesruriye Muhtarlık binası el birliğiyle yapıldı

Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı Büyükşehir tarafından yapılırken işçiliği köy halkı yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi muhtarlar ve köy halkından gelen talepler doğrultusunda kırsalın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Büyükşehir Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında malzemeler Büyükşehir tarafından karşılanırken işçilik imece usulü köy halkı tarafından yapılıyor.   ELBİRLİĞİ İLE YAPTILAR Büyükşehir’in yaptığı yardımlar Gölcük’te de devam etti. Köy halkının isteği üzerine Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yapıldı. Malzeme desteği alan köy halkı el birliği ile işçiliği yaparak yapımı tamamladı. Malzeme desteği için Büyükşehir’e teşekkür eden köylüler yardımların devamını beklediklerini ifade etti.   AMAÇ KÖYLERİN DAHA YAŞANABİLİR HALE GELMESİ Köylerin daha yaşanabilir hale gelmesi ve köyden kente göçün önüne geçilebilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken hizmetler hayata geçiriliyor. Kırsal bölgelerdeki ortak alanların onarımı ve inşasını el birliğiyle gerçekleştirilirken onarımı yapılan binalar vatandaşların hizmetine sunuluyor.   TEMEL İHTİYAÇLAR KARŞILANIYOR Muhtarlıkların ve köy odalarının tamirat ve tadilat gerektiren işleri göz önünde bulundurularak yapılan çalışmalarda kapı, boya, kalebodur, fayans, hazır beton, işçilik, kum ve çesan demir gibi ihtiyaçlar karşılanıyor.
Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı Büyükşehir tarafından yapılırken işçiliği köy halkı yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi muhtarlar ve köy halkından gelen talepler doğrultusunda kırsalın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Büyükşehir Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında malzemeler Büyükşehir tarafından karşılanırken işçilik imece usulü köy halkı tarafından yapılıyor.

 

ELBİRLİĞİ İLE YAPTILAR

Büyükşehir’in yaptığı yardımlar Gölcük’te de devam etti. Köy halkının isteği üzerine Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yapıldı. Malzeme desteği alan köy halkı el birliği ile işçiliği yaparak yapımı tamamladı. Malzeme desteği için Büyükşehir’e teşekkür eden köylüler yardımların devamını beklediklerini ifade etti.

 

AMAÇ KÖYLERİN DAHA YAŞANABİLİR HALE GELMESİ

Köylerin daha yaşanabilir hale gelmesi ve köyden kente göçün önüne geçilebilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken hizmetler hayata geçiriliyor. Kırsal bölgelerdeki ortak alanların onarımı ve inşasını el birliğiyle gerçekleştirilirken onarımı yapılan binalar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 

TEMEL İHTİYAÇLAR KARŞILANIYOR

Muhtarlıkların ve köy odalarının tamirat ve tadilat gerektiren işleri göz önünde bulundurularak yapılan çalışmalarda kapı, boya, kalebodur, fayans, hazır beton, işçilik, kum ve çesan demir gibi ihtiyaçlar karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.