LASTİK İŞ
ismail

METEOROLOJİ BUZLANMAYA KARŞI UYARDI

Gündem 15.02.2021 - 23:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

METEOROLOJİ BUZLANMAYA KARŞI UYARDI

Bölgemizde Beklenen Kuvvetli Rüzgar, Fırtına ve Don Olaylarına Karşı Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Edirne, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve  Sakarya illeri genelinde rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına (60-80 km/sa) şeklinde eseceği, halen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında bulunan bölgemizde, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyretmeye devam edeceği bildirilmiştir.   Bugün gece saatlerinden itibaren başlayacak kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 17.02.2021 günü saat 18.00’a kadar etkili olacağı ve ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara sebep olabileceği ayrıca hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyredeceği bildirildiğinden, bölgemizde zirai faaliyetlerde bulunan çiftçilerimizin buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları rica olunur.
Bölgemizde Beklenen Kuvvetli Rüzgar, Fırtına ve Don Olaylarına Karşı Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Edirne, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve  Sakarya illeri genelinde rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına (60-80 km/sa) şeklinde eseceği, halen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında bulunan bölgemizde, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyretmeye devam edeceği bildirilmiştir.

 

Bugün gece saatlerinden itibaren başlayacak kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 17.02.2021 günü saat 18.00’a kadar etkili olacağı ve ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara sebep olabileceği ayrıca hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyredeceği bildirildiğinden, bölgemizde zirai faaliyetlerde bulunan çiftçilerimizin buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları rica olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.