LASTİK İŞ
ismail

METEOROLOJİ'DEN MARMARA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI!

Gündem 16.10.2018 - 18:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METEOROLOJİ'DEN MARMARA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Suriye üzerinden gelen ve Türkiye'nin güney ve iç kesimlerinde etkili olan toz bulutunun yarın Marmara'da da etkili olacağı konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan son dakika yazılı açıklamaya göre, güneydoğu kesimlerinde etkili olan toz taşınımının bu gece ve yarın İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da düşük yoğunlukta görülmesi bekleniyor. Vatandaşların, toz taşınımının sebep olacağı görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması isteniyor. Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde etkili olan toz taşınımının, bu gece ve yarın (17.10.2018 Çarşamba) Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Akdeniz ile İç Anadolu’nun doğusunda yer yer yoğun; İç Anadolu’nun batısı, Doğu Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile zamanla Marmara’nın doğusunda düşük yoğunlukta olacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Suriye üzerinden gelen ve Türkiye'nin güney ve iç kesimlerinde etkili olan toz bulutunun yarın Marmara'da da etkili olacağı konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan son dakika yazılı açıklamaya göre, güneydoğu kesimlerinde etkili olan toz taşınımının bu gece ve yarın İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da düşük yoğunlukta görülmesi bekleniyor. Vatandaşların, toz taşınımının sebep olacağı görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması isteniyor.

Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde etkili olan toz taşınımının, bu gece ve yarın (17.10.2018 Çarşamba) Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Akdeniz ile İç Anadolu’nun doğusunda yer yer yoğun; İç Anadolu’nun batısı, Doğu Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile zamanla Marmara’nın doğusunda düşük yoğunlukta olacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.