LASTİK İŞ

METEOROLOJİ UYARDI !

Kocaeli 19.08.2016 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

METEOROLOJİ UYARDI !

Yaz yağmurları gelip geçici olsa da hafta sonu geliyorsa yapılan bütün planlar alt üst olabiliyor. Siz plan yapmadan önce yine de haberimizi bir okuyun deriz..

Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, geçen hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da yağmurlu geçmesi bekleniyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Kocaeli geneli  geceden başlayan ve bütün günü etkisi altına alan sağanak yağışa teslim olmuştu. Bu hafta sonu da hava sıcaklığı az da olsa düşüş göstererek sağanak yağışın etkisi altında kalacak. Bugün (Cuma) hava sıcaklığı 35 derece güneşli geçerken Cumartesi günü 32 derece yer yer sağanak yağışlı, Pazar günü ise 32 derece bulutlu geçmesi bekleniyor.   YENİ HAFTAYA YAĞMURLA BAŞLIYORUZ Meteoroloji uzmanlarından yapılan açıklamaya göre ilimiz yeni bir haftaya yağmurla başlıyor. Pazartesi günü 31 derece yer yer sağanak yağışlı olması beklenirken, Salı günü sıcaklıklar 29 dereceye kadar düşüş gösterecek ve gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altında kalacak.  
Yaz yağmurları gelip geçici olsa da hafta sonu geliyorsa yapılan bütün planlar alt üst olabiliyor. Siz plan yapmadan önce yine de haberimizi bir okuyun deriz..

Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, geçen hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da yağmurlu geçmesi bekleniyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Kocaeli geneli  geceden başlayan ve bütün günü etkisi altına alan sağanak yağışa teslim olmuştu. Bu hafta sonu da hava sıcaklığı az da olsa düşüş göstererek sağanak yağışın etkisi altında kalacak.

Bugün (Cuma) hava sıcaklığı 35 derece güneşli geçerken Cumartesi günü 32 derece yer yer sağanak yağışlı, Pazar günü ise 32 derece bulutlu geçmesi bekleniyor.

 

YENİ HAFTAYA YAĞMURLA BAŞLIYORUZ

Meteoroloji uzmanlarından yapılan açıklamaya göre ilimiz yeni bir haftaya yağmurla başlıyor. Pazartesi günü 31 derece yer yer sağanak yağışlı olması beklenirken, Salı günü sıcaklıklar 29 dereceye kadar düşüş gösterecek ve gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altında kalacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.