LASTİK İŞ

METEOROLOJİ UYARDI 'DIŞARIYA ÇIKMAYIN'

Gündem 08.08.2020 - 15:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METEOROLOJİ UYARDI 'DIŞARIYA ÇIKMAYIN'

KOCAELİ'de etkili olana hava sıcaklıkları bu haftada da sürecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre, Kocaeli’de yarın beklenen en yüksek hava sıcaklığı 30 derece olacak. Öğle saatlerinde ise hissedilen sıcaklığın 32 dereceye çıkması bekleniyor. Yer yer ise rüzgarda etkili olacak.     DIŞARIYA ÇIKMAYIN Kocaeli’de Pazartesi ve Salı günü az bulutlu bir hava beklenirken, hava sıcaklıkları ise 30 derece civarında olacak. Çarşamba günü 31 dereceye çıkacak olan hava sıcaklığı Perşembe günü 30 derece civarında seyredecek. Kent genelinde bu hafta yağmur beklenmiyor. Yetkililer, sıcak hava dolayısı ile yaşlı ve kronik rahatsızları bulunanların, mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmalarının tehlikeli olacağı uyarısında bulundu.

KOCAELİ'de etkili olana hava sıcaklıkları bu haftada da sürecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre, Kocaeli’de yarın beklenen en yüksek hava sıcaklığı 30 derece olacak. Öğle saatlerinde ise hissedilen sıcaklığın 32 dereceye çıkması bekleniyor. Yer yer ise rüzgarda etkili olacak.  

 

DIŞARIYA ÇIKMAYIN

Kocaeli’de Pazartesi ve Salı günü az bulutlu bir hava beklenirken, hava sıcaklıkları ise 30 derece civarında olacak. Çarşamba günü 31 dereceye çıkacak olan hava sıcaklığı Perşembe günü 30 derece civarında seyredecek. Kent genelinde bu hafta yağmur beklenmiyor. Yetkililer, sıcak hava dolayısı ile yaşlı ve kronik rahatsızları bulunanların, mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmalarının tehlikeli olacağı uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.