LASTİK İŞ
ismail

METEOROLOJİ UYARDI YAĞMUR GELİYOR

23.09.2018 - 17:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METEOROLOJİ UYARDI YAĞMUR GELİYOR

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı geldi. Yağmur, günlerce sürecek. Sıcaklık ise 10 derece birden düşecek

KOCAELİ Meteoroloji Müdürlüğü, uyardı… Gök gürültülü kuvvetli sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgar geliyor. Yağmur, hızını az da olsa düşürerek günlerce sürecek. Kocaeli, bir süredir güneşli havanın etkisi altında. Güneş, yarın da etkisini sürdürecek, sonrasında ise yağmur geliyor. Yarın, güne sisli bir hava ile başlanması bekleniyor.KOCAELİ Meteoroloji Müdürlüğünden alınan 5 günlük hava tahmin raporuna göre bugün hava güneşli, sıcaklık ise en düşük 19, en yüksek 29 derece. 24 Eylül Pazartesi günü yani yarın da güneşli hava etkisini sürdürecek. Güne sisli bir havada başlayacak olan Kocaeli’de sıcaklık en düşük 17, en yüksek 31 derece olacak. 25 Eylül Salı günü için Meteoroloji’den kritik bir uyarı yapıldı. Sıcaklık 10 derece birden düşecek. Salı günü en yüksek sıcaklık 21 derece seviyesinde seyredecek. En düşük sıcaklık ise 18 derece olacak. Havanın soğumasının yanı sıra gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış beklentisi var. Ayrıca kuvvetli rüzgar konusunda da vatandaşlar uyarıldı.
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı geldi. Yağmur, günlerce sürecek. Sıcaklık ise 10 derece birden düşecek

KOCAELİ Meteoroloji Müdürlüğü, uyardı… Gök gürültülü kuvvetli sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgar geliyor. Yağmur, hızını az da olsa düşürerek günlerce sürecek.
Kocaeli, bir süredir güneşli havanın etkisi altında. Güneş, yarın da etkisini sürdürecek, sonrasında ise yağmur geliyor. Yarın, güne sisli bir hava ile başlanması bekleniyor.KOCAELİ Meteoroloji Müdürlüğünden alınan 5 günlük hava tahmin raporuna göre bugün hava güneşli, sıcaklık ise en düşük 19, en yüksek 29 derece.

24 Eylül Pazartesi günü yani yarın da güneşli hava etkisini sürdürecek. Güne sisli bir havada başlayacak olan Kocaeli’de sıcaklık en düşük 17, en yüksek 31 derece olacak.

25 Eylül Salı günü için Meteoroloji’den kritik bir uyarı yapıldı. Sıcaklık 10 derece birden düşecek. Salı günü en yüksek sıcaklık 21 derece seviyesinde seyredecek. En düşük sıcaklık ise 18 derece olacak. Havanın soğumasının yanı sıra gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış beklentisi var. Ayrıca kuvvetli rüzgar konusunda da vatandaşlar uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.