LASTİK İŞ

METEOROLOJİDEN FIRTINA UYARISI !

Gündem 03.01.2020 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METEOROLOJİDEN FIRTINA UYARISI !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Marmara Bölgesi için fırtına ve kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan fırtına uyarısına göre ülke genelinde yağış etkili olurken Pazar günü Marmara'da başlayacak olan yağışlar, Pazartesi ve Salı günleri Doğu Karaniz Kıyıları'nı etkilecek. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. VATANDAŞLARI UYARDI Pazartesi ve Salı günü beklenen yağışların, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ve Akdeniz bölgesi ile İç Anadolu'nun güney kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın Pazartesi ve Salı günü Marmara bölgesi ile kuzey Ege kıyılarında kuzeydoğu yönünden (poyraz) şiddetli ve yer yer tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Meteoroloji, ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi konusunda vatandaşları uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Marmara Bölgesi için fırtına ve kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan fırtına uyarısına göre ülke genelinde yağış etkili olurken Pazar günü Marmara'da başlayacak olan yağışlar, Pazartesi ve Salı günleri Doğu Karaniz Kıyıları'nı etkilecek. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

VATANDAŞLARI UYARDI

Pazartesi ve Salı günü beklenen yağışların, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ve Akdeniz bölgesi ile İç Anadolu'nun güney kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın Pazartesi ve Salı günü Marmara bölgesi ile kuzey Ege kıyılarında kuzeydoğu yönünden (poyraz) şiddetli ve yer yer tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Meteoroloji, ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi konusunda vatandaşları uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.