LASTİK İŞ
ismail

METEOROLOJİDEN TÜM YURDA SAĞANAK UYARISI

23.07.2018 - 18:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METEOROLOJİDEN TÜM YURDA SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bütün yurda kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi. Ülkemizin bu akşam saatlerinden sonra Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı bir sistemin etkisine girmesi bekleniyor. Vatandaşların yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına karşın önlem alması gerekiyor.

Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Hafta boyunca kuzey ve batı bölgelerimizde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (24.07.2018 Salı) Trakya Kesimi, İstanbul il geneli ile Çanakkale'nin doğu, Bursa ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba (25.07.2018) günü kuvvetli yağış sahasının, Marmara bölgesinin doğusuna hareket ederek yine İstanbul başta olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Yalova çevreleri ile Bursa ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olması bekleniyor. Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara sebep olacağı tahmin edildiğinden, yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; yarın (Salı) Marmara ve Ege'de 4 ila 8, Çarşamba (25.07.2018) günü iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalarak mevsim normalleri civarına, batı bölgelerde yer yer normallerin altına gerileyeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bütün yurda kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi. Ülkemizin bu akşam saatlerinden sonra Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı bir sistemin etkisine girmesi bekleniyor. Vatandaşların yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına karşın önlem alması gerekiyor.

Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Hafta boyunca kuzey ve batı bölgelerimizde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (24.07.2018 Salı) Trakya Kesimi, İstanbul il geneli ile Çanakkale'nin doğu, Bursa ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba (25.07.2018) günü kuvvetli yağış sahasının, Marmara bölgesinin doğusuna hareket ederek yine İstanbul başta olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Yalova çevreleri ile Bursa ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olması bekleniyor.

Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara sebep olacağı tahmin edildiğinden, yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; yarın (Salı) Marmara ve Ege'de 4 ila 8, Çarşamba (25.07.2018) günü iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalarak mevsim normalleri civarına, batı bölgelerde yer yer normallerin altına gerileyeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.