METEOROLOJİDEN UYARI KAR GERİ GELİYOR

Gündem 10.01.2019 - 19:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METEOROLOJİDEN UYARI KAR GERİ GELİYOR

Meteorolojinin hava tahmin raporuna göre Kocaeli'de yarın kuvvetli sağanak yağış, salı günü ise yine kar bekleniyor.

Kuvvetli lodos, beraberinde yağmuru getiriyor. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre yarın beklenen kuvvetli sağanak yağış, cumartesi günü de hafifleyerek sürecek. Pazartesi yağmur, salı günü ise yine kar bekleniyor. YARIN 13 DERECE Bölgemizde beklenen yağış, pazar günü ara verecek. Hava sıcaklığı en yüksek yarın 13, cumartesi 6, pazar 5, pazartesi 11, salı 6 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları da 3-9 derece arasında tahmin ediliyor. Lodosla ısınan hava, cumartesi gününden itibaren rüzgarın kuzey ve kuzeybatıya dönmesiyle yeniden soğuyacak.  
Meteorolojinin hava tahmin raporuna göre Kocaeli'de yarın kuvvetli sağanak yağış, salı günü ise yine kar bekleniyor.

Kuvvetli lodos, beraberinde yağmuru getiriyor. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre yarın beklenen kuvvetli sağanak yağış, cumartesi günü de hafifleyerek sürecek. Pazartesi yağmur, salı günü ise yine kar bekleniyor.

YARIN 13 DERECE

Bölgemizde beklenen yağış, pazar günü ara verecek. Hava sıcaklığı en yüksek yarın 13, cumartesi 6, pazar 5, pazartesi 11, salı 6 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları da 3-9 derece arasında tahmin ediliyor. Lodosla ısınan hava, cumartesi gününden itibaren rüzgarın kuzey ve kuzeybatıya dönmesiyle yeniden soğuyacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.