LASTİK İŞ
ismail

METEROLOJİDEN KAR ALRMI

09.04.2015 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

METEROLOJİDEN KAR ALRMI

Meteorolojinden kar alarmı.. 15 ilde kar alarmı verildi.. son hava durumu korkuttu. Sıcaklıklar 1 dereceye kadar düştü

Yurdun büyük bir kesiminde kar yağıyor.. İnsanlar yolda kaldı.. herkes şoktaMeteorolojinden kar alarmı.. 15  ilde kar alarmı verildi.. son hava durumu korkuttu. Sıcaklıklar 1 dereceye kadar düştü kar yağışının hayatı olumsuz etkileyeceği iller şunlarİstanbul, Kocaeli , Afyonkarahisar,Kütahya, Bilecik,Bursa, Eskişehir,Çankırı, Bolu, Karabük,Kastamonu Sakarya, Düzce, Burdur ve Isparta Kar yağışı bu illerde  yarın yani 10 Nisan cuma günü de sürecek. Meteorolojinin raporuna göre kar yağışı yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli olarak bu illerde etkili olacak.
Meteorolojinden kar alarmı.. 15 ilde kar alarmı verildi.. son hava durumu korkuttu. Sıcaklıklar 1 dereceye kadar düştü

Yurdun büyük bir kesiminde kar yağıyor.. İnsanlar yolda kaldı.. herkes şokta

Meteorolojinden kar alarmı.. 15  ilde kar alarmı verildi.. son hava durumu korkuttu. Sıcaklıklar 1 dereceye kadar düştü 

kar yağışının hayatı olumsuz etkileyeceği iller şunlar

İstanbul, Kocaeli , Afyonkarahisar,Kütahya, Bilecik,Bursa, Eskişehir,Çankırı, Bolu, Karabük,Kastamonu Sakarya, Düzce, Burdur ve Isparta 

Kar yağışı bu illerde  yarın yani 10 Nisan cuma günü de sürecek. Meteorolojinin raporuna göre kar yağışı yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli olarak bu illerde etkili olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.