LASTİK İŞ

METİN ÇELİK ETÜT MERKEZİ 2. ŞUBESİNİ AÇTI.

Gölcük 29.11.2014 - 10:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

METİN ÇELİK ETÜT MERKEZİ 2. ŞUBESİNİ AÇTI.

Özel Metin Çelik Eğitim Kurumları hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Geçen yıl Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde Etüt Merkezi açan kurum bir yıl sonra 2. şubesi Metin Çelik Özel Etüt Eğitim Merkezi'ni açtı. Merkez Mahallesi 4. Sokak No:2 (Eski Aile Tıp yanı) adresinde gerçekleşen açılışa katılım yoğun oldu.  KATILIM YOĞUN OLDU Açılışa CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Türken, Meclis üyeleri,  Daire Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.  ŞUBELER ZAMANLA ÇOĞALACAK Açılışta konuşma yapan Etüt Merkezi İşletme Sahibi Metin Çelik "Geçen yıl Mareşal Fevzi çakmak Caddesi'nde açtığımız eğitim kurumumuzla önemli adımlar attık. Bugün burada 2. şubemizi açıyoruz. Başarılı olmamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühü ile bugünlere geldik. Bundan sonrada daha emin adımlarla devam edeceğiz" dedi. Çelik'in konuşmasının ardından protokol hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi. Protokol açılış kurdelesini kesti.  SINIRSIZ KAYNAKLARLA EĞİTİM VERİLİYOR Açılışı gerçekleşen Metin Çelik Özel Etüt Eğitim Merkezi'nde 12 sınıf bulunuyor. Her sınıfa bir öğretmen düşüyor. Sınıflar 10-15 öğrenci kapasiteli. Sınıfların haricinde etüt merkezinde okuma odaları ve drama odaları bulunuyor. Eğitimlerin yanı sıra öğrencileri motive edecek sosyal aktivitiler bulunuyor. Yaşı küçük olan öğrenciler için servis ve hergün 3 çeşit yemek hizmeti veriliyor. 
Özel Metin Çelik Eğitim Kurumları hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.
Geçen yıl Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde Etüt Merkezi açan kurum bir yıl sonra 2. şubesi Metin Çelik Özel Etüt Eğitim Merkezi'ni açtı. Merkez Mahallesi 4. Sokak No:2 (Eski Aile Tıp yanı) adresinde gerçekleşen açılışa katılım yoğun oldu. 

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılışa CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Türken, Meclis üyeleri,  Daire Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

ŞUBELER ZAMANLA ÇOĞALACAK

Açılışta konuşma yapan Etüt Merkezi İşletme Sahibi Metin Çelik "Geçen yıl Mareşal Fevzi çakmak Caddesi'nde açtığımız eğitim kurumumuzla önemli adımlar attık. Bugün burada 2. şubemizi açıyoruz. Başarılı olmamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühü ile bugünlere geldik. Bundan sonrada daha emin adımlarla devam edeceğiz" dedi. Çelik'in konuşmasının ardından protokol hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi. Protokol açılış kurdelesini kesti. 

SINIRSIZ KAYNAKLARLA EĞİTİM VERİLİYOR

Açılışı gerçekleşen Metin Çelik Özel Etüt Eğitim Merkezi'nde 12 sınıf bulunuyor. Her sınıfa bir öğretmen düşüyor. Sınıflar 10-15 öğrenci kapasiteli. Sınıfların haricinde etüt merkezinde okuma odaları ve drama odaları bulunuyor. Eğitimlerin yanı sıra öğrencileri motive edecek sosyal aktivitiler bulunuyor. Yaşı küçük olan öğrenciler için servis ve hergün 3 çeşit yemek hizmeti veriliyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.