LASTİK İŞ

METRO ŞAŞIRDI !

Gölcük 12.01.2014 - 00:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

METRO ŞAŞIRDI !

İlimizde bir süre önce İstanbul seferlerine başlayan Metro Turizm'in ağır vasıta ehliyetsiz şoför çalıştırdığı öne sürüldü.

Olay dün saat 11.00 otobüsü ile İstanbul Esenler otogarına giden araçta meydana geldi. Gölcük'den yolcularını aldıktan sonra İzmit Otogarına giren Metro Turizm otobüsünü kullanan şoförün ağır vasıta ehliyeti olmadığı öne sürüldü. Yaklaşık bir saat otogarda bekletilen yolcular başka bir şoförün gelmesi ile İstanbul'a gidebildiler.
İlimizde bir süre önce İstanbul seferlerine başlayan Metro Turizm'in ağır vasıta ehliyetsiz şoför çalıştırdığı öne sürüldü.

Olay dün saat 11.00 otobüsü ile İstanbul Esenler otogarına giden araçta meydana geldi. Gölcük'den yolcularını aldıktan sonra İzmit Otogarına giren Metro Turizm otobüsünü kullanan şoförün ağır vasıta ehliyeti olmadığı öne sürüldü.

Yaklaşık bir saat otogarda bekletilen yolcular başka bir şoförün gelmesi ile İstanbul'a gidebildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.