LASTİK İŞ
ismail

METRUK BİNAYI YIKTIRDI

Gölcük 06.04.2019 - 15:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METRUK BİNAYI YIKTIRDI

Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer ilk mesai günü ilk icraat olarak; vatandaşlardan gelen şikayet üzerine, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine verdiği talimat ile, Kavaklı'da uzun yıllardan bu yana metruk halde bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

SEZER TALİMATI VERDİ Gölcük Kavaklı Mahallesi, 122. Sokak No: 5 adresinde bulunan, ekonomik ömrünü tamamlamış olan metruk bina,  vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine; bir kaç defa çıkan yangın ve bazı kişilerce  izinsiz kullanımı nedeniyle mahalle sakinlerine rahatsızlık verdiği ve tehlike arz etttiğinden, bina sahibi ile bizzat görüşüp muvafakatını alan Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer'in talimatıyla yıkıldı. METRUK BİNANIN YIKIMI EKİPLERİN KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ Yıkım esnasında Belediye Zabıta ekipleri çevrede gerekli önlemleri alırken, Elektrik İşleri Amirliği ekipleri de gerekli kontrolleri yaptı ve Belediye Fen İşleri Ekipleri tarafından metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi. VATANDAŞLAR MEMNUN Vatandaşlar Gölcük Belediyesi’nin uygulamasını takdirle karşılarken, yıkım için talepte bulunan vatandaşlar da, bu hizmetten çok memnun kaldıklarını belirterek, bu tür çalışmalarının devam etmesinin kendileri ve çevre için önemli olduğunu dile getirdiler.
Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer ilk mesai günü ilk icraat olarak; vatandaşlardan gelen şikayet üzerine, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine verdiği talimat ile, Kavaklı'da uzun yıllardan bu yana metruk halde bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

SEZER TALİMATI VERDİ

Gölcük Kavaklı Mahallesi, 122. Sokak No: 5 adresinde bulunan, ekonomik ömrünü tamamlamış olan metruk bina,  vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine; bir kaç defa çıkan yangın ve bazı kişilerce  izinsiz kullanımı nedeniyle mahalle sakinlerine rahatsızlık verdiği ve tehlike arz etttiğinden, bina sahibi ile bizzat görüşüp muvafakatını alan Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer'in talimatıyla yıkıldı.

METRUK BİNANIN YIKIMI EKİPLERİN KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yıkım esnasında Belediye Zabıta ekipleri çevrede gerekli önlemleri alırken, Elektrik İşleri Amirliği ekipleri de gerekli kontrolleri yaptı ve Belediye Fen İşleri Ekipleri tarafından metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Vatandaşlar Gölcük Belediyesi’nin uygulamasını takdirle karşılarken, yıkım için talepte bulunan vatandaşlar da, bu hizmetten çok memnun kaldıklarını belirterek, bu tür çalışmalarının devam etmesinin kendileri ve çevre için önemli olduğunu dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.