LASTİK İŞ
ismail

METRUK YAPILARIN YIKIMINA DEVAM EDİLİYOR

Gölcük 01.12.2016 - 08:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METRUK YAPILARIN YIKIMINA DEVAM EDİLİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, Belediye Ekiplerimiz vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in üzerinde hassasiyetle durduğu Depremde hasar gören ve tehlike arz eden metruk yapılarla ilgili yaptığı açıklamasında  ” İlçe genelinde Ekonomik durumları yetersiz olduğundan dolayı Görsel Kirlilik oluşturan ve ömrünü doldurmuş harabe evlerini yıkamayan vatandaşlara bir kolaylık sağlanarak, bu binaların yıkımları Fen İşleri ve Yapı Kontrol Müdürlüğümüz  koordinesinde başarıyla gerçekleştiriyor” diyerek bu anlamda, Donanma Mahallesi Donanma Caddesi 7. Sokak’ta bulunan 2 katlı çevreye rahatsızlık veren metruk yapı ile ilgili  Yapı Kontrol Müdürlüğünce gerekli iş ve işlemler yapılarak Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yıkım işlemi gerçekleştirilmiştir.  İlçe genelinde depremde hasar görmüş, tehlike arz eden metruk yapılar ile ilgili olarak çalışmalarımız devam edecektir. Diyerek sözlerini tamamladı.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, Belediye Ekiplerimiz vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in üzerinde hassasiyetle durduğu Depremde hasar gören ve tehlike arz eden metruk yapılarla ilgili yaptığı açıklamasında  ” İlçe genelinde Ekonomik durumları yetersiz olduğundan dolayı Görsel Kirlilik oluşturan ve ömrünü doldurmuş harabe evlerini yıkamayan vatandaşlara bir kolaylık sağlanarak, bu binaların yıkımları Fen İşleri ve Yapı Kontrol Müdürlüğümüz  koordinesinde başarıyla gerçekleştiriyor” diyerek bu anlamda,

Donanma Mahallesi Donanma Caddesi 7. Sokak’ta bulunan 2 katlı çevreye rahatsızlık veren metruk yapı ile ilgili  Yapı Kontrol Müdürlüğünce gerekli iş ve işlemler yapılarak Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yıkım işlemi gerçekleştirilmiştir.  İlçe genelinde depremde hasar görmüş, tehlike arz eden metruk yapılar ile ilgili olarak çalışmalarımız devam edecektir. Diyerek sözlerini tamamladı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.