LASTİK İŞ
ismail

MEYDANLAR ARTIK DAHA AYDINLIK

17.09.2019 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEYDANLAR ARTIK DAHA AYDINLIK

Gölcük Belediyesi Elektrik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gölcük Anıtpark’ta ve Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda aydınlatma çalışması yaparak, akşam saatlerinde de meydanların ışıl ışıl olmasını sağladılar.

ANITPARK VE ÇINARLIK  Gölcük Belediyesi, halkın yaşam kalitesini arttırmak için, kentin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda; ilçenin büyük meydanları olan Gölcük Anıtpark’ta ve Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda, Elektrik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, iki parkta aydınlatma çalışması gerçekleştirdiler. Bu çalışma ile, vatandaşlar akşam saatlerinde, artık daha aydınlık olan Anıtpark ve Çınarlık Meydanı’nda huzurlu bir şekilde ailecek dinlenebilecekler. LET ARMATÜR KULLANILDI Anıtpark’ta yapılan aydınlatma çalışmasında, 16 metre totem ve ona bağlı let projektör kullanılırken, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda da yenilenen direklerde let armatürlerle aydınlatma arttırıldı. Diğer parklarda da benzer çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu çalışmalardan memnun kalırken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve çalışmayı gerçekleştiren ekiplere teşekkürlerini ilettiler.
Gölcük Belediyesi Elektrik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gölcük Anıtpark’ta ve Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda aydınlatma çalışması yaparak, akşam saatlerinde de meydanların ışıl ışıl olmasını sağladılar.

ANITPARK VE ÇINARLIK 

Gölcük Belediyesi, halkın yaşam kalitesini arttırmak için, kentin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda; ilçenin büyük meydanları olan Gölcük Anıtpark’ta ve Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda, Elektrik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, iki parkta aydınlatma çalışması gerçekleştirdiler. Bu çalışma ile, vatandaşlar akşam saatlerinde, artık daha aydınlık olan Anıtpark ve Çınarlık Meydanı’nda huzurlu bir şekilde ailecek dinlenebilecekler.

LET ARMATÜR KULLANILDI

Anıtpark’ta yapılan aydınlatma çalışmasında, 16 metre totem ve ona bağlı let projektör kullanılırken, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda da yenilenen direklerde let armatürlerle aydınlatma arttırıldı. Diğer parklarda da benzer çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu çalışmalardan memnun kalırken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve çalışmayı gerçekleştiren ekiplere teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.