LASTİK İŞ
ismail

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

22.08.2017 - 09:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Gölcük Belediyesi bağlı İdari İşler Müdürlüğü'nün, mezarlıktan sorumlu ekipleri bayram öncesi genel bakım ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu anlamda İlçe genelindeki mezarlıklarda yapılan genel bakım ve temizlik çalışmaları Bayrama kadar bitirilmesi planlanıyor.

Gölcük'teki ilçe mezarlıklarında periyodik aralıklarla temizlik çalışması yapan ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yabani ot temizliği ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ayrıca kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi işlemleri de tamamlanarak, mezarlık alanları daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor, görsel kirlilikten arındırılmış oluyor. Özellikle mezarlık içerisinde hızlı bir şekilde büyüyen otların biçilerek temizlenmesiyle, Arefe günü vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat bir şekilde yapmaları için hazır hale getiriliyor. Öte yandan mezarlık içerisindeki ulaşımı sağlayan yol kenarlarında yabani ot temizliği yapılarak biriken çöpler toplanıyor. Ayrıca yine yol kenarlarındaki deforme olan bordürler bakım ve onarımdan geçirilerek düzenleniyor ve ağaçlar da kireçleniyor. Tüm mezarlıklarda gerçekleştirilen genel bakım ve temizlik çalışmaları belirlenen program dahilinde sürdürülürken, bu çalışmalarla birlikte Mezarlık alanlarında hem eksikler tamamlanmış, hem de rutin çalışmalar aksamadan gerçekleştirilmiş oluyor. Bu sayede ebedi hayata intikal etmiş yakınlarını, sevdiklerini ve büyüklerini arefe günü ziyaret ederek dualar edecek vatandaşlarımız için en iyi ortamın hazırlanması sağlanıyor.
Gölcük Belediyesi bağlı İdari İşler Müdürlüğü'nün, mezarlıktan sorumlu ekipleri bayram öncesi genel bakım ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu anlamda İlçe genelindeki mezarlıklarda yapılan genel bakım ve temizlik çalışmaları Bayrama kadar bitirilmesi planlanıyor.

Gölcük'teki ilçe mezarlıklarında periyodik aralıklarla temizlik çalışması yapan ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yabani ot temizliği ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ayrıca kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi işlemleri de tamamlanarak, mezarlık alanları daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor, görsel kirlilikten arındırılmış oluyor. Özellikle mezarlık içerisinde hızlı bir şekilde büyüyen otların biçilerek temizlenmesiyle, Arefe günü vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat bir şekilde yapmaları için hazır hale getiriliyor.

Öte yandan mezarlık içerisindeki ulaşımı sağlayan yol kenarlarında yabani ot temizliği yapılarak biriken çöpler toplanıyor. Ayrıca yine yol kenarlarındaki deforme olan bordürler bakım ve onarımdan geçirilerek düzenleniyor ve ağaçlar da kireçleniyor.

Tüm mezarlıklarda gerçekleştirilen genel bakım ve temizlik çalışmaları belirlenen program dahilinde sürdürülürken, bu çalışmalarla birlikte Mezarlık alanlarında hem eksikler tamamlanmış, hem de rutin çalışmalar aksamadan gerçekleştirilmiş oluyor. Bu sayede ebedi hayata intikal etmiş yakınlarını, sevdiklerini ve büyüklerini arefe günü ziyaret ederek dualar edecek vatandaşlarımız için en iyi ortamın hazırlanması sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.