LASTİK İŞ
ismail

MEZARLIKLAR YENİLENİYOR

08.01.2018 - 11:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEZARLIKLAR YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelindeki mezarlıkların onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı Kocaeli genelindeki mezarlıkların onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İzmit, Kandıra, Darıca, Arslanbey, Derbent ve Kartepe mezarlıklarında, taş duvar ve çevre düzenlemeleri yapılıyor.   TAŞ DUVAR İMALATLARI YAPILIYOR Kocaeli genelindeki mezarlıkların bakımını ve çevre düzenlenmesini yapan Büyükşehir Belediyesi İzmit, Kandıra, Darıca, Arslanbey, Derbent ve Kartepe mezarlıklarında, taş duvar ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar kapsamında Üçtepeler köy, Çubuklubala köy, Hatip köy, Karatepe, Arslanbey Başaran, Derbent Orta, Derbent Meleksu ve Kent Mezarlıklarında taş duvar ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.       3 BİN METRE TAŞ DUVAR Büyükşehir Belediyesi Üçtepeler köy, Çubuklubala köy, Hatip köy, Karatepe, Arslanbey Başaran, Derbent Orta, Derbent Meleksu ve Kent Mezarlıklarında 3 bin metre taş duvar yapılıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda 3 bin 200 metreküp taş kullanılıyor. Büyükşehir Belediye Kocaeli genelindeki diğer ilçelerde mezarlıklarla ilgili çalışmalarına devam ediy
Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelindeki mezarlıkların onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı Kocaeli genelindeki mezarlıkların onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İzmit, Kandıra, Darıca, Arslanbey, Derbent ve Kartepe mezarlıklarında, taş duvar ve çevre düzenlemeleri yapılıyor.

 

TAŞ DUVAR İMALATLARI YAPILIYOR

Kocaeli genelindeki mezarlıkların bakımını ve çevre düzenlenmesini yapan Büyükşehir Belediyesi İzmit, Kandıra, Darıca, Arslanbey, Derbent ve Kartepe mezarlıklarında, taş duvar ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar kapsamında Üçtepeler köy, Çubuklubala köy, Hatip köy, Karatepe, Arslanbey Başaran, Derbent Orta, Derbent Meleksu ve Kent Mezarlıklarında taş duvar ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.    

 

3 BİN METRE TAŞ DUVAR

Büyükşehir Belediyesi Üçtepeler köy, Çubuklubala köy, Hatip köy, Karatepe, Arslanbey Başaran, Derbent Orta, Derbent Meleksu ve Kent Mezarlıklarında 3 bin metre taş duvar yapılıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda 3 bin 200 metreküp taş kullanılıyor. Büyükşehir Belediye Kocaeli genelindeki diğer ilçelerde mezarlıklarla ilgili çalışmalarına devam ediy

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.